Hobart lacrosse voitti Bryantin lukemin 11-10

.jpg

Hobart Collegen toisen vuoden maalivahti Kevin Holtby torjui uransa ennätyksen 23 torjumalla, mikä johti Statemenin koilliskonferenssin miesten lacrosse-voittoon 11-10 tänään Bryant Universitystä. Hobart parani kokonaistilanteeseen 3-1 ja NEC:ssä 3-1, kun taas Bulldogs näki neljän pelin voittosarjansa päättyvän ja putosi lukemiin 5-2, 3-1.

Holtby pysyi pystyssä neljännellä neljänneksellä tehden 10 torjuntaa, joista kaksi viimeisellä minuutilla, kun Hobart tappoi rangaistuspotkuparin säilyttääkseen yhden maalin johdon. Hänen 23 pysähdyksensä ovat eniten valtiomiehen tekemää sen jälkeen, kun Max Silberlicht '10 tallensi 23 laukausta Syracusea vastaan ​​23. maaliskuuta 2010.

keskimääräinen voitto zantac-oikeudenkäynnistä

Vanhempi hyökkääjä Tommy Mott, jolla oli neljä uran pistettä kahdessa pelissä Bryantia vastaan ​​tulossa päivälle, tuotti pelien korkean neljä pistettä kolmella maalilla ja syötöllä. Vanhempi hyökkääjä Ryan Archer ja nuorempi keskikenttäpelaaja Bradley Simas tekivät kumpikin kaksi maalia. Toisen vuoden keskikenttäpelaaja Adam Shea nappasi joukkueen huippuluokkaa kuusi maapalloa.

irs 600 dollarin ärsyke tarkistaa

Bryant, joka oli tämän viikon US Lacrosse Top 20:ssä sijalla 19 ja sai ääniä sekä valmentajissa että mediaäänestyksessä, sai hattutempun Trevor Weingartenilta. Ensimmäisen vuoden hyökkääjä Logan McGovern teki myös kolmen pisteen päivän kahdella maalilla ja syöttämällä. Nathan Laliberte antoi Bryantille 15-9 aloitusetujen ja keräsi 11 maapalloa. Toisen vuoden opiskelija Luke Carracciolo torjui 14 kertaa.

Pelattuaan ensimmäisen neljänneksen 3-3-tasapeliin Bulldogs voitti Statemenin 4-1 toisessa kehyksessä ja johti puoliajan 7-4-johtoon. Bryant teki maalin ja siirtyi johtoon ja tuplasi etunsa kolme minuuttia myöhemmin. Toisen vuoden hyökkääjä Troy Barthelme teki vuoden ensimmäisen maalinsa hidastaakseen Bulldogsin vauhtia, mutta Weingarten teki peräkkäisiä maaleja ja antoi kotijoukkueelle kolmen maalin edun tauolle.