Geneva Snow Cats voitti seitsemännen peräkkäisen

PERHOKALA (6-10) 4
LUMIKISSAT (14-3) 5

Patrick Blackall (RIT) meni 2-3, teki juoksun ja ajoi RBI:ssä, kun Snow Cats voitti seitsemännen peräkkäisen ja yhdeksännen 10 pelissä. Joukkue on voittanut vastustajansa 38-9 tällä ajanjaksolla viimeisen seitsemän pelin aikana.

Blackallin suurin hitti antoi Snow Catsille kaksinkertaisen tyynyn ja kaksinkertaisen singlen kolmannessa.

Cats tasoitti pelin kahdella erän lopussa villillä kentällä, syötti pallon ja yhden Garrett Bellin (Ithaca). Myöhemmin hän ajoi Gil Merodissa (Ithaca) pelin voittoon neljännessä erässä.

altcoinit, jotka tekevät sinusta miljonäärin 2020

Rojo Prarie (William Mary) jäi tasoituskierrokselle toiseksi luovuttuaan kaksinkertaisen tuplauksen seitsemännessä. Oikeanpuoleinen viimeisteli kauden kolmannen pelastuksensa viidennellä pelillään. 19 1/3 vuoroparilla hän on lyönyt 39 kertaa ja hänen ERA on 0,72.

Lachlan Charles (Cornell University) ja David Bermudez (Rider University) keräsivät molemmat kissojen pohjapotkun. Mark Trotta (William Mary), James Cronin (St. Lawrence) ja Merod tekivät kukin juoksun.

Reliever Buzz Shirley (Ithaca) ansaitsi voiton heitettyään kolme vuoroparia kahdella juoksulla, jotka luovuttiin kolmesta osumasta ja neljästä ylilyönnistä.

kuinka levitä youtubessa 2020

Viidennen kärjessä Jesus Baez kolminkertaisti Jarod Signorellissa (Elmira) ja kavensi tilanteen 5-3. Dylan Mackenzie (SUNY Cortland) seurasi lisäajolla. Molemmat päätyivät RBI:lla ja juoksu teki maalin.

Nate Sanderson (Hilbert) johti Fishiä kahdella osumalla ja RBI:llä. Trevor Robinson (Tompkins Cortland CC), Zach Harter (Finger Lakes CC) ja Ryan Demitrovic (Alfred State) keräsivät kukin osuman.

Kalankäynnistäjä Demitrovic joutui tappioon, vaikka hän luopui nollasta ansaitusta juoksusta (5 juoksua). 5-jalkainen 10-oikealainen heitti neljä sisävuoroa, antoi neljä osumaa ja löi kolme. Tyrone Woods salli yhden osuman ja löi kolme lyöntiä kahdessa helpotuksesta.

ICBL:n sijoitukset 2020