Geneva Red Wings isännöi PGCBL:n pudotuspelien avausottelun

Vuoden 2017 ennätysyleisön edessä ja runkosarjan viimeisessä pelissä Geneva Red Wingsin ulkokenttäpelaaja ja Japanin tuoja Yohei Ishiyama kilpaili kotiin kymmenennen vuoroparin lopussa kävelläkseen Elmira Pioneersille ja turvatakseen isännöintioikeudet ensimmäiselle ottelulle. PGCBL:n pudotuspeleissä.

saammeko 2000 kuukaudessa eläkkeen

.jpg

Pioneers (27-23) hyppäsi kärkeen aikaisin ja teki kaksi Andrew Orzelin (Wofford) RBI-tuplaa kolmannen kärjessä. Orzel viimeisteli kolme RBI:tä yönä. Geneve vastasi yksittäisillä juoksuilla kolmannessa, neljännessä ja viidennessä erässä. RBI:t keräsivät tällä hyökkäyksellä Dominic Toso (Bucknell), Justice Bigbie (Länsi-Carolina) ja Matt Chamberlain (New Haven). Chamberlain löi viidennen pelivuoron pohjan ensimmäisen lyönnin oikean keskiseinän yli ja tasoitti pallon kolmella juoksulla.

Elmira luovi viidenneksi kärjessä. Seitsemännelle vuoroparille mentäessä todennäköisyys sille, että ensimmäinen kierros isännöidään Genevessä, näytti vähäiseltä. He kuitenkin hävisivät kahdella juoksulla seitsemännessä ja kahdeksannessa sekä yksin juoksulla yhdeksännessä sijassa. Mikey Arman (Kenyon) ja Will Simoneit (Cornell) tekivät suuret osumat seitsemännessä erässä kahdella ulostulolla. Toso tyrmäsi ja teki kaksi maalia seitsemännessä erässä. TJ Byrd (Rend Lake) juoksi kotiin villillä kentällä tehdäkseen tasapelin kahdella ulostulolla yhdeksännen pelivuoron lopussa.

Anna ylimääräiset vuoroparit. Colby Mullins (Andrew College) teki maalin yläpuoliskolla, mikä antoi Genevelle mahdollisuuden tehdä vain yksi maalin voittaakseen pelivuoron lopussa. Yohei Ishiyama (Nihon University, Japani) aloitti asiat Wingsille tuplauksella oikealta kentän seinältä. Seuraava näytelmä oli villi: Dominic Toso laski pullon yrittäessään uhrata Ishiyaman kolmanneksi. Elmiran ensimmäinen perämies hyökkäsi nopeasti pullon kimppuun ja heitti pallon kolmannelle yrittääkseen saada etenevän Ishiyaman. Heitto purjehti yli kolmannen pelimiehen pään, ja Ishiyama tuli kotiin Red Wings -joukon luo, joka mobistaa häntä kotilautasella.

Elmira lähetti kuusi kannua kukkulalle Johnny All-Staff -iltana. Geneven aloittelija Trevor Lloyd heitti 6,2 sisävuoroa, sallien viisi juoksua ja lyömällä kolme. Brent Holcombe (Bossier Parish CC) ja Garrett Swanson (Kalamazoo) saivat yhdessä 2,1 vuoroparin maalittoman helpotuksen, ja Mullins ansaitsi voiton.

Kun kaikki pöly laskeutui, Red Wings oli hankkinut isännöintioikeudet pudotuspeliotteluun ensimmäistä kertaa vuoden 2014 jälkeen. He isännöivät huomenna yhden ottelun Elmira Pioneersia vastaan ​​voittaja etenee ja häviäjä putoaa. Tuon pelin kohokohta on ehdottomasti pitch-ottelu. Ole Missin huippufuksi Houston Roth jakaa kumin Elmiralle. Hän asetti PGCBL:n ennätyksen lyönnissä yhdessä ottelussa 20:llä Newarkissa aiemmin kaudella. Geneve lähettää Brian Reedin (RIT) taistelemaan heidän puolestaan. Reed aloitti ja hallitsi Wingsia aiemmin kaudella, mutta matkusti äskettäin Espanjaan kilpailemaan kansainvälisesti.

Pudotuspelit alkavat klo 7.05 McDonough Parkissa Genevessä.