Dennis Colligan voitti 2017 CNY PGA Professional Championshipin

Cazenovia Golf Clubin Dennis Colligan voitti nelinkertaisen mestarin Kevin Savagen kahdella lyönnillä ja toisti Central New Yorkin PGA-osion mestariksi Shenendoah Golf Clubilla Turning Stone Resort Casinolla 22. elokuuta. 55. vuotuisen turnauksen esittivät Club Car, Mercedes-Benz ja Omega.

Tajuttuaan yhden lyönnin johtoon, Colligan tyhjensi 30 jalan puttin kotkalle viimeisellä reiällä saadakseen toisen suoran ja kolmannen lohkon kruunun Savagea vastaan ​​Timber Banksista, joka sijoittui birdiellä 18. päivänä.

.jpg

Tiesin, että jos saisin sen ainakin lähelle, Kevinin täytyisi päästä tasapeliin, Colligan sanoi. Onneksi minulla oli oikea nopeus ja oikea linja ja laitoin sen kuppiin.

Colligan, ensimmäisen kierroksen johtaja, korttisi 1 alle par 71 viimeisellä kierroksella ensimmäisen kierroksen 4-alle 68 jälkeen. Hän päätti turnauksen 5-alle 139 ansaitakseen ensimmäiseksi $3 500. Tämä on Colliganin vuoden toinen major, sillä hän voitti Golf Max/Golf Pride Central New York Openin toukokuussa.

Meillä on neljä pääsarjaa ja yrittää valmistautua näihin neljään on tavoitteeni koko kesän ajan, sanoi Colligan, joka juhlii 20. kautensa Cazenovia GC:ssä. Työn ja oppituntien ja vaimon ja lasten kanssa se on vaikeaa. Mutta heidän ansiostaan ​​pääsen ulos pelaamaan sunnuntaisin. Myös jäsenilleni, jotka tukevat suuresti.

Savage veti jopa Colliganin kanssa käännöksessä ja otti sitten yhden vedon johtoon birdiellä 10:llä. Mutta arvaamaton tuuli viimeisen kuuden reiän aikana aiheutti ongelmia molemmille golfaajille. Colligan meni lopullisesti johtoon numerolla 15 tekemällä parin Savagen kaksoisbogeyedin jälkeen.

Tuuli puhalsi joka suuntaan, Savage sanoi. Se ei koskaan pysynyt samassa suunnassa. Aloin lyödä huonoja laukauksia ja maksoin hinnan.

Kun saavuimme yhdeksän takapuolelle, tuuli alkoi puhaltaa melko hyvin täällä ja se vaikeutti sitä, sanoi Colligan, joka voitti vuonna 2016 Seven Oaksissa ja vuonna 2010 Shenendoahissa. Minun piti purkaa se, se oli taistelu.

Vaikka Savage jäi tappiolle entisten mestareiden taistelussa, hän ansaitsi paikan vuoden 2018 PGA Professional Championship -turnaukseen 17.-20. kesäkuuta Bayonet Black Horse -tapahtumassa Seaside Californiassa. Savage, neljänkertainen lohkon mestari ('95, '04, '14 & '15) ansaitsi 2 725 dollaria toiseksi sijoittuessaan.

Colliganin ja Savagen lisäksi Cazenovia Country Clubin Mark Tucker (2–142) ​​ja Rick Bronson (1–143) etenivät myös 51. vuosittaiseen kansalliseen mestaruuteen.

Vuoden 2011 mestari Tucker, joka voitti Emmett Kelly Mastersin 14. elokuuta, ampui 4-alle 68-vuotiaan viimeisellä kierroksella ja sijoittui kolmanneksi ja ansaitsi 2 300 dollaria kolmannesta.

Bronson (Bronson Aerifying) voitti 2 000 dollaria neljännestä. Hän voitti CNY PGA Senior Championshipin heinäkuussa.

Tämän vuoden varajäsenet ovat Oswego Country Clubin Michelle Murphy, Cortland Country Clubin Eric Manning ja Lake Shore Yacht and Country Clubin Nick Serafino.