Cornell teki viisi vastausta maalia voittaessaan Clarksonin

Viisi vastaamatonta maalia kahdella viimeisellä jaksolla auttoi 13. sijalla olevaa Cornellin miesten jääkiekkojoukkuetta voittamaan Clarksonin 7-2 ennen 4092:ta ECAC Hockey -kilpailijoiden välillä Lynah Rinkissa lauantai-iltana.

Cornell sai kuusi pelaajaa rekisteröimään monipisteiltoja, kun Big Red jatkoi voitolla 10 otteluun (7-0-3), kun Big Red päätti illan seitsemällä eri maalintekijällä.

Fuksi , toisen vuoden opiskelija ja juniorit ja kukin teki yhden maalin ja yhden syötön. Fuksi ja seniori antoivat molemmat kaksi syöttöä.

Segerin kahden syöttöpisteen ansiosta hän saa 99 pistettä urallaan ensi viikonlopun kilpailuihin.

Nuorempi maalivahti torjui putkien välissä 20 torjuntaa Big Redin voittoon (13-4-4, 8-4-2 ECAC).

Ayrton Martino ja Noah Beck avustivat Mathieu Gosselinin ja Anthony Romanon ensimmäisen erän tehopelimaaleissa Golden Knightsin takaiskussa (13-12-1, 7-6-1 ECAC).

Cornell on tiellä ensi viikonloppuna, vastassaan perjantaina Rensselaer Polytechnic Institute ja lauantaina Union College. Molemmat pelit alkavat klo 19.