Cornell parantui lukemiin 7-0 voitettuaan Quinnipiacin

Nuorempi maalivahti Matthew Galajda torjui 13 22 torjunnasta kolmannella jaksolla ja auttoi toisen luokan hyökkääjän Michael Regushin toisella jaksolla voittomaalin nousemaan Cornellin miesten jääkiekkojoukkueen pelin voittajaksi 2-1-voitossa ECAC Hockeysta. kilpailija Quinnipiac perjantai-iltana Lynah Rinkissa. Voiton myötä Big Red - sijoittui toiseksi kansakunnassa sekä USCHO.comin että USA Today/USA Hockey Magazine -kyselyissä - parantui 7-0:ksi toisen kerran viimeisen kolmen vuoden aikana.

Michael Regush tekee voittomaalin Cornellin miesten toisella jaksolla

nopein tapa puhdistaa järjestelmäsi thc:stä

Vaikka ensimmäinen erä ei tuottanut maaleja, se päättyi vilkkaaseen toimintaan Galajdan edessä. Hän onnistui torjumaan parin kolmessa Quinnipiac-parittoman miehen syöksyssä vain 27 sekunnissa.

Cornell (7-0, 5-0 ECAC Hockey) löi sitten ensin nuoremman hyökkääjän Brenden Locken maalilla toisen erän alussa. Quinnipiac (6-5-1, 2-2-1) vastasi Nick Jermainin kauden viidenteen maaliin ja tasoitti tilanteen 1, mutta Regush palautti Big Redin takaisin huipulle vain hieman yli kaksi minuuttia myöhemmin. Se antoi Big Redille, joka johtaa maata 40 prosentin tulosprosentilla, vähintään yhden maalin jokaisessa joukkueen seitsemässä ensimmäisessä pelissä ensimmäistä kertaa kauden 2005-2006 jälkeen.