MESTARI: Pal-Mac-tytöt voittivat sateen kastelevan luokan B1 osan V tittelin

Sateen noustessa keskipisteeseen Finger Lakes Community Collegessa perjantai-iltana, Pal-Mac Red Raiders halusi ottaa voiton Hornellin Red Raidersilta. Ottelussa, joka tuntui siltä, ​​että kohtalo määräsi ottelun, Pal-Mac kestäisi sateen ja Hornell, 2-0, varmistaisi V-luokan B1-tittelin. Se oli heidän kolmas mestaruus viimeisen kuuden kauden aikana, ja Covid eväsi viime vuoden joukkueen suljettuaan joukkueen ennen jatkokautta.

Ensimmäinen puoliaika täyttyi kohtalon tunteesta, kun molemmat Red Raider -joukkueet lukitsivat puoliajalla 0-0-taistelua. Sateen voimistuessa toiminta kentällä kiihtyi. Molly Seither lähetti maalin maaliin toisen puoliajan alussa, mikä asetti sävyn ottelun loppupuolelle. Maya Ikewood teki vakuutusmaalin 26:n kohdalla, jonka aikana sade nousi kuumeeseen. Se olisi kaikki mitä Pal-Mac kuitenkin tarvitsisi, koska he pystyivät hallitsemaan suurta osaa pallon liikkeestä viimeisen 14 minuutin aikana. Pal-Macin Red Raiders selvitti pallon pois viimeisillä sekunneilla, mikä antoi heille mahdollisuuden varmistaa kruunun luokassa B1.

Tämä titteli on kolmas Finger Lakes East -tyttöjen jalkapallovoiman Pal-Macin vuosien 2016 ja 2018 voittojen perusteella kuuden vuoden aikana.