Keilailu Glenissä oli menestys, kun Kyle Larson vei voiton

Go Bowlingin Glenin kilpailussa tänä viikonloppuna monet NASCAR-fanit saattoivat nauttia siitä ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen ja katsoa Kyle Larsonin voitto on NASCAR Cup -sarjan viides voitto.

Chase Elliot sijoittui toiseksi sen jälkeen, kun hänen autonsa epäonnistui kilpailua edeltävässä tarkastuksessa. Hänen miehistöpäällikkönsä erotettiin ja joukkue sai 25 000 dollarin sakon.

Elliot onnistui nousemaan toiseksi takapotkusta lähtemisen jälkeen.

Larson pystyi ohittamaan Truexin lähempänä loppua ja seurasi Elliot. Truex on tullut toiseksi Elliotin jälkeen kahdessa viimeisessä kilpailussa ja tänä viikonloppuna hän oli jälleen hänen takanaan.

Vuonna 2020 kilpailu siirrettiin Daytona International Speedwaylle pandemian vuoksi, mikä tekee faneista entistä innokkaampia kisaan tänä vuonna.

Kilparadan leirintäalue myytiin loppuun ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

Kilpailun loppuunmyytymisen todennäköisyys oli pieni, koska täysi kapasiteetti julkistettiin vasta kesäkuussa.

Saatko uusimmat otsikot postilaatikkoosi joka aamu? Rekisteröidy Morning Editioniin aloittaaksesi päiväsi.