Amerks ohitti Rocketin voitoin 4-3

Michael Mersch (2+0), Brandon Davidson (1+1) ja Jack Quinn (0+2) kirjasivat kaikki pisteparin auttamaan Rochester Americansia (3-2-0-0) voittamaan 4-3. Laval Rocket (4-3-0-0) perjantai-iltana Place Bellissä.

Voiton myötä Rochester parantaa 14-3-0-0 kaikkien aikojen Lavalia vastaan ​​ennen lauantai-iltapäivän uusintaottelua ja on voittanut 10 viimeisestä 11:stä kauden 2017-2018 kampanjasta. Lisäksi Raketin vastakkain-sarjan 17 ensimmäisen pelin aikana Amerks on tehnyt vähintään kolme maalia 13 kilpailussa, joihin sisältyy kahdeksan yhdeksästä rajan pohjoispuolella pidetystä kohtaamisesta.

Mersch ja Quinn tekivät kumpikin kauden toisen ja kolmannen monipisteponnistuksensa, kun taas Davidson keräsi ensimmäisen 18.12.2019 jälkeen Stockton Heatin jäsenenä. Casey Fitzgerald teki voittomaalin kampanjan toisella merkkillään ja viimeisteli maalin, kun taas maalivahti Aaron Dell (2-0-0) pelasi toisen kerran kaudella ja torjui 32 kertaa.

Laval-hyökkääjä Ryan Poehling keräsi parisyöttöä, kun taas Corey Schueneman ja Rafaël Harvey-Pinard tekivät molemmat kauden ensimmäiset maalinsa tappiossa, joka katkaisi Rocketin kauden avaussarjan kolmen ottelun kotivoittosarjassa. Xavier Ouellet teki kauden toisen pisteensä kolmannella sääntöjaksolla, kun keskiviikko-iltana Toronto Marliesia vastaan ​​lyönyt verkkovartija Cayden Primeau (3-1-0) pysäytti 18 kohtaamistaan ​​22 laukauksesta ja kärsi ensimmäisen. kauden tappio.

Kun Amerkit pitivät ohutta 3-2-johtoa, kun säännöllistä aikaa oli jäljellä alle viisi minuuttia, JJ Peterkan, Sean Malonen ja Quinnin linjatrio piti raketin loukussa omalla alueellaan pidemmän vuoron ajaksi. Kun Peterka pudotti kiekon vapaaksi ja Quinn piti sen sinilinjan sisällä, Malone luisteli alas oikeaa seinää ennen kuin jätti kiekon Fitzgeraldille oikeaan kohtaan. Kolmannen vuoden puolustaja astui laukaukseen ja ampui sen Primeaun hanskan ohi nostaen Rochesterin 4-2, kun kolmanteen erää oli jäljellä 4:47.

Laval teki maalin 25 sekuntia maalin jälkeen ja katkaisi Rochesterin edun, mutta se olisi niin lähellä kuin he voivat saada, kun Dell ja Amerks pitivät 4-3-voitosta ja paransivat kaikkien aikojen 8-1-0-0 Placessa. Kello rakettia vastaan.

Kun Amerksin hyökkääjä Brendan Warren suoritti kompastuvan rangaistuspotkun ensimmäisen erän alussa, Rochester sai pelin ensimmäisen tehopelin 3:21:ssä.

Vain 16 sekuntia rikkomiseen tarvinnut Amerks hyödynsi miehen etua, kun he käyttivät nopeaa syöttöä kehän ympäri, ennen kuin Mersch keräsi Quinnin laukauksen verkon taakse ja täytti sen Primeaun vasemman tyynyn alle.

Joukkueet eivät pystyneet synnyttämään paljon hyökkäystä loppujakson aikana, kun Rochester siirtyi 1-0-johtoon välitauolle.

Toisen jakson avausminuutilla Amerks kuitenkin tuplasi johtonsa, kun Davidson ampui laukauksen seulotun Primeaun ohi oikeanpuoleisesta pisteestä.

Ethan Prow ja Brandon Biro, jotka saivat pari syöttöä kauden debyyttissään keskiviikkoiltana, saivat Davidsonin ensimmäisen maalin auttajiksi Amerkina, kun Matej Pekar oli Primeaun edessä ennen kuin Davidson ampui laukauksen.

Rocket kaatui Rochesterin johtoon, kun Schueneman teki kauden ensimmäisen pistemääränsä 15:17:ssä Lavalin ollessa voimapelissä.

Huolimatta siitä, että Rocket ampui Amerksin 10-1 jakeen ensimmäisen seitsemän minuutin aikana ja tuloksena oli yhden maalin peli, Merschin illan toinen peli palautti Rochesterin kahden maalin edun 10:21 päästäkseen kehykseen.

Illan toisessa tuloksessaan Mersch sijoittui maalialueen eteen, kun Davidson lähetti matalan laukauksen kohti rakettiverkkoa. Amerks-joukkueen kapteeni antoi viimeisen sekunnin uudelleenohjauksen neljännelle maalilleen. Linus Weissbach ja Davidson saivat syöttöpisteet.

Merschin kolmessa viimeisessä pelissä hän on kirjannut kuusi pistettä (4+2) noustakseen joukkueen toiseksi maalinteossa, kun taas Davidsonilla on viisi pistettä (1+4) viidestä viimeisestä pelistään, mikä sisältää kolme syöttöä kussakin viimeisessä. kolme kilpailua. Hän on tällä hetkellä neljän pisteen päässä AHL:n johtoasemasta suurimmassa osassa puolustajaa.

Tilanne pysyi ennallaan, kunnes Harvey-Pinard kauhisi takakäden laukauksen Dellin vasemman olkapään yli 6:20 säätelyn viimeiselle jaksolle.

Fitzgerald voitti pelin voittajaksi 15:13, ennen kuin Ouellet päätyi illan maaliin kauden kakkosella 42 sekuntia myöhemmin.

PELIN KOHOKOHDAT:

kuinka paljon on 4. ärsykkeen tarkistus

Amerks päättää neljän ottelun Kanadan maantiellä ja lähtee viikonloppuna lauantaina 30. lokakuuta uusintaotteluun Rocketia vastaan ​​Place Bellissä. Kello 13.00 jälkeen tilt, tiimit pysyvät toimettomana, kunnes Laval tekee kampanjan ensimmäisen matkansa Rochesteriin 11. joulukuuta.