Amerksin paluu epäonnistuu Uticassa

Rochester Americansin (8-6-0-0) pelin myöhäinen ralli jäi lyhyeksi, kun Amerks jäi aikaisin jälkeen ensimmäiseksi sijoittuneesta Utica Cometsista (13-0-0-0) eivätkä koskaan pystyneet toipumaan. lopulta pudotti 5-3-päätöksen AHL:n ainoalle voittamattomalle joukkueelle lauantaina Adirondack Bank Centerissä.

Ottelu oli ensimmäinen kahden joukkueen peräkkäisistä kohtaamisista, ja toinen kierros oli määrä pelata keskiviikkona 24. marraskuuta.

Rochester pääsi otteluvoittajien joukkoon kahdeksassa edellisestä 12 pelistä, ja kauden 2016-17 alusta lähtien Amerks on kerännyt vähintään yhden pisteen 30:ssä viimeisestä 47 ottelustaan ​​Uticaa vastaan.

Hyökkääjä Brendan Warren aloitti kauden toisen maalinteon Amerksille, kun taas entinen komeetta Josh Teves lisäsi toisen myöhään keskikehyksessä. Peyton Krebs teki ensimmäisen maalinsa Amerkina Jack Quinnin ja JJ Peterkan viimeisellä pelikaudella.

Ukko-Pekka Luukkonen (4-6-0) pysäytti 15 kohtaamistaan ​​19 laukauksesta ennen kuin hänet korvasi Michael Houser (0-1-0) 5:42 toiselle erälle. Houser päätti yön torjumalla yhdeksän helpotuksena.

Cometsin johtava pisteidenkeräjä Chase De Leo palasi kokoonpanoon, kun hän oli poissa viidestä viimeisestä ottelusta ja keräsi pisteparin (1+1), kun taas Ryan Schmelzer tuotti myös monipistepelin kahdella syöttöpisteellä. Graeme Clarke ja entinen Amerk Brian Flynn päättivät Utican maalinteon.

Maalivahti Akira Schmid (6-0-0) vei voittoputkensa kuuden ottelun mittaiseksi aloittaakseen kauden, kun hän torjui ottelussa 34 kertaa.

Utica tarvitsi vain 25 sekuntia avausottelun jälkeen päästäkseen laudalle, kun Foote nappasi laukauksen ympyrän huipulta jäätymisen jälkeen. Foote keräsi kiekon Schmelzerin voiton jälkeen ja nappasi kotinsa kolmannen kauden aikana.

sosiaaliturvan elinkustannusten nousu 2020

Kotijoukkue kasvatti johtoaan 3-0 parilla aikaisemmilla tehopelimaaleilla, joista ensimmäinen tuli ensimmäisen erän lopussa ja sitten taas toisen alkaessa.

Comets lisäsi yhden maalin, kun seurat luistelivat neljä luistelijaa vierekkäin. Rochester kantoi kiekon hyökkäysalueelle, mutta Utican A.J. Greer aiheutti liikevaihdon, ennen kuin Frederik Gauthier heitti hyllyn Clarken neljänneksi kaudeksi tehdäkseen siitä 4-0-kilpailun.

Merkin 5:42 jälkeen puoliväliin Houser korvasi Luukkosen.

tavata ja tervehtiä Carrie Underwoodia

Houserin ilta ei alkanut helposti, sillä hänet testattiin välittömästi 2-1 parittomat miehet, minkä seurauksena FLynn muutti takakädessä kauden kolmannelle maalilleen, kun jaksoa oli jäljellä 5:50.

Rochester ei kuitenkaan hävinnyt hiljaa, kun Warren ja Teves tekivät maalin 3:11 sisällä toisistaan ​​toisen jakson viimeisillä minuuteilla leikaten Rochesterin alijäämän 5-2:een viimeiselle pelijaksolle.

Amerkit jatkoivat painostusta, kun heille myönnettiin pari tehopeliä, ja ollessaan 5-3 kahden miehen etumatkassa Peterka ja Quinn vaihtoivat syöttöjä ennen kuin Quinn lähetti kertasyötön pelin yli Krebsille. Maali oli Krebsille AHL-uran toinen ja kauden ensimmäinen.

Pääavustajan kanssa Quinn on kerännyt 21 pistettä (9+12) viimeisissä 17 ottelussaan viime kaudelta ja Peterkalla 10 pistettä (3+7) 30. lokakuuta lähtien.

Valitettavasti Rochester päihitti Utican 15-3 säännön viimeisten 20 minuutin aikana, mutta se olisi yhtä lähellä kuin he pääsivät, kun Schmid ja Comets selvisivät myöhäisestä 5-3-voitosta.

Amerks etsii lunastusta, kun he suorittavat kahden pelin erän uusintaottelussa Cometsia vastaan ​​keskiviikkona 24. marraskuuta Adirondack Bank Centerissä. Klo 19.00 kilpailu on neljäs 12:sta tämän kauden tämän kauden otteluista, ja se esitetään suorana The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochesterissa sekä AHLTV:ssä.