Amerks on lyhyempi kuin ensimmäisen sijan Comets

Rochester Americans (7-5-0-0) piti ykkössijalla olevan Utica Cometsin (11-0-0-0) kauden alimmillaan 12 laukausta maaliin, mutta sattumanvarainen pomppu päätyi eroon Cometsille. , joka voitti 3-2 keskiviikkoiltana The Blue Cross Arenalla.

Tappiosta huolimatta Amerks on voittanut seitsemän viimeisestä 11 ottelustaan, joista kolme kotijäällä. Kampanjan 2016-17 alusta lähtien Rochester on kerännyt vähintään yhden pisteen 30:ssä viimeisestä 47 ottelusta Uticaa vastaan ​​23-17-3-4 tällä ajanjaksolla. Viimeisten 24 pelin aikana Rochesterissa Amerks on julkaissut ennätyksen 11-10-1-2.

kuinka paljon kratomia minun pitäisi ottaa

Puolustaja Ethan Prow, joka juhli 29-vuotissyntymäpäiväänsä, teki kauden toisen maalinsa, kun taas hyökkääjä Brett Murray teki kolmannen maalinsa toisella jaksolla. Linus Weissbach, Mark Jankowski, Sean Malone ja Oskari Laaksonen saivat kaikki syöttöpisteet kilpailun aikana.

Maalivahti Ukko-Pekka Luukkonen (4-5-0), hallitseva AHL:n viikon pelaaja, aloitti viidennen peräkkäisen ja kauden yhdeksännen. Suomalainen verkkovartija torjui yhdeksän kertaa, mutta hänelle kirjattiin tappio.

Aarne Talvitie, Reilly Walsh ja Robbie Russo tekivät kaikki voiton. Tämän illan voiton myötä Uticasta tulee vasta toinen joukkue liigan historiassa, joka aloitti kauden 11 voitolla putkeen ja liittyy 1984-85 Amerksiin. Rookie-maalivahti Akira Schmid pysäytti 25 27 laukauksestaan, mutta ansaitsi viidennen voittonsa.

Kun Amerks ei kyennyt tekemään maalin neljässä ensimmäisen erän voimapelissä, kotijoukkue muutti 1-0-tappion nopeaksi 2-1-johtoon, kun he osuivat toisessa säkeessä eroon 1:42.

Rochesterin pelin ensimmäisessä maalissa Jankowski syötti Schmidin oikeasta kulmasta suoraan Weissbachin mailaan, joka sijoittui aloituspiirien väliin. Kun Weissbach oli selkä verkkoa vasten, hän naputti kiekkoa Prow'lle juuri sinilinjan sisällä, ja puolustaja nappasi kauden toisella pelillään tasoittaakseen maalin.

Sen seurauksena, että Uticaa vaadittiin rangaistusten pariin, jota seurasi Rochester-rikkomus, joukkueet luistelivat 4-3 ja päättyivät 1:51.

milloin oli ensimmäinen auto-onnettomuus

Kun Amerksillä oli ylimääräinen luistelija, Laaksonen piti kiekkoa hyökkäysalueen huipulla ennen kuin hän liukui syötteen Malonelle vasenta puoliseinää pitkin. Malone otti muutaman askeleen ennen kuin lähetti Murraylle laukaussyötön maalialueen eteen, jotta tämä ohjaisi kolmantena maalinsa neljässä pelissä.

Murrayn kauden kolmas maali 10:46 antaa sekä Malonelle että Laaksoselle seitsemän syöttöä.

Utica otti takaisin 3-2-johtonsa ennen toisen erän loppua, kun Walsh ja Russo löivät kumpikin maalin jakson kuuden viimeisen minuutin aikana.

Walshin pistemäärän mukaan hän nappasi Nolan Footen ja Marian Studenicin voimapelimaalin 5:50 kehyksen jälkeen ennen kuin Russo löysi kiekononnea, kun hän potkaisi laukauksen Luukkosen tyynyn sisäpuolelta maalin alta. -jonossa 46 sekuntia ennen väliaikaa.

Säännön viimeisellä jaksolla Rochester laukoi viisi maalia, mutta ei pystynyt tasoittamaan tulosta parilla välierällä. Amerks rajoitti Cometsin vain yhteen laukaukseen jakson ensimmäisen 15 minuutin aikana ja kahteen koko jakson aikana, mutta Utica piti kiinni 3-2-voitosta.

PELIN KOHOKOHDAT:

parhaat naisten kiihottumistuotteet 2020

Amerks sulkee neljän ottelun kotikatsomuksensa perjantaina 19. marraskuuta, kun he toivottavat Lehigh Valley Phantomsin tervetulleeksi The Blue Cross Arenalle ainoan kerran tällä kaudella. Klo 19.05 tilt on ensimmäinen kahdesta kahden joukkueen välisestä kohtaamisesta tällä kaudella, ja se esitetään suorana The Sports Leader 95.7 FM/950 AM ESPN Rochesterissa sekä AHLTV:ssä.