2 400 plus tekee kylmän 77,7 mailin viesti Seneca-järven ympäri sunnuntaina

Kahdeksantena vuotuinen Seneca7, 77,7 mailin viestikilpailu, joka koostui 348 seitsemän hengen joukkueesta, jotka juoksivat Seneca-järven ympärysmitta, pidettiin sunnuntaina 29. huhtikuuta. Tapahtuma alkoi Geneven keskustasta, ja juoksijat suuntasivat etelään pitkin Seneca-järven kehää. Seneca Lake Yates Countyn, Schuyler Countyn, mukaan lukien Watkins Glenin, ja Senecan piirikunnan läpi, ennen kuin palaat Geneveen maaliviivan ylimääräistä juhlaa varten.

Palkinnot jaettiin kolmessa eri kategoriassa: kaikki miehet, kaikki naiset ja sekalaiset.

Kaikkien miesten sarjassa Geneven The Young Bucks (kuvassa alla) sijoittui kolmen parhaan joukkoon ajalla 8:27:24. We're Older Than You, Ithacasta, sijoittui toiseksi, sijoittuen klo 8.04.29. Liar, Liar, Feet on Fire, Johnson Citystä, sijoittui ensimmäiseksi ajalla 7:55:42, viime vuoden toisesta sijasta.

kuinka paljon on neljäs ärsykkeen tarkistus

.jpg

Henderson sanoo, että paikalliset yritykset reitin varrella ovat myös tärkeitä kilpailun toiminnassa. Hän huomauttaa, että useat viinitilat ja muut alueelliset yritykset antavat kilpailun käyttää omaisuuttaan vaihtopisteisiin - paikkaan, jossa kilpailijat luovuttavat rannekkeen toisilleen. ja paikallisten voittoa tavoittelemattomien järjestöjen vapaaehtoiset ohjaavat näitä asemia. Monet urheilijat ja heidän perheensä puolestaan ​​pysähtyvät ja tukevat näitä yrityksiä ja jakavat kaiken sosiaalisessa mediassa.

Auttaakseen maksamaan takaisin yhteisölle, joka tukee heidän kilpailuaan, järjestäjät avasivat kymmenen hyväntekeväisyyspaikkaa, kilpailuun osallistumispaikkoja, jotka varattiin joukkueille, jotka ovat valmiita maksamaan korotetun rekisteröintimaksun, ja tuotot menevät paikallisille voittoa tavoittelemattomille järjestöille.

youtube ei toimi chrome 2016:ssa

On tärkeää, että me kaikki kokoontumme tekemään kaikkemme apua tarvitsevien ihmisten hyväksi, ja tämä on yksi tapahtuma, joka asettaa sen prioriteetiksi, Henderson sanoo. Henderson huomauttaa, että kilpailu on lahjoittanut yli 67 000 dollaria yli 40 alueen hyväntekeväisyysjärjestölle sen alkamisesta lähtien. Järjestäjät pitivät myös paikallisjärjestö Mothers & Others -tapahtuman Smithin oopperatalossa lauantaina keräten reppuja ja käsilaukkuja, jotka oli täynnä lahjoitettuja esineitä.