1979 Cornell jääkiekkopeli, jota pidettiin Lynah Rinkin historian legendaarisimpana.

Ainoa tappio viime kuussa oli Providencelle – samalle joukkueelle, joka oli pomppinut Big Redin ECAC-turnauksesta edellisenä vuonna. Joten tietysti, kun vuoden 1979 puolivälieräottelut julkistettiin, Friars oli tulossa Lynah Rinkiin.

Providence hyppäsi 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä, kun Lynah Faithful katsoi hämmästyneenä hiljaisuudessa. Peli meni huonosta huonompaan suuntaan, kun Providencen Tom Bauer teki maalin kolmannen erän 46 sekunnissa. Cornell sai lopulta nollan tulostaulun puolelta, kun John Stornik syötti Brock Tredwaylta ja voitti Providencen maalivahti Bill Milnerin – mutta sitten Bauer teki jälleen maalin ja nosti Friarsin 5-1.

IthacaJournal.com: Lue lisää