William Smith maahockey pudotti kauden ensimmäisen päätöksen 3-2 Geneseolla

Box Score

GENESEO, N.Y. – William Smith Collegen jääkiekkojoukkue kärsi kauden ensimmäisen tappionsa, kun vahva Geneseo-joukkue voitti heidät 3-2.

pelasi kaikki 60 minuuttia maalissa Heronsissa ja pelasi yön aikana seitsemän torjunnan. Heronsin hyökkäystä johti nuorempi, sillä hän ampui yön aikana kuusi laukausta, jotka kaikki osuivat maaliin.

Otteluhetket:

•    Vain 2:39 pelin jälkeen Pattillo avasi William Smithin maalin, kun hän seurasi oman laukauksensa kimppua ja ohitti Geneseon maalivahtia, ansaitsemalla kolmannen maalinsa tällä kaudella.
•    Kun ensimmäistä neljännestä oli jäljellä alle neljä minuuttia, jatko-opiskelija teki kauden toisen maalinsa syöttämällä pallon Geneseo-maalivahdin ohi. Pattillolle myönnettiin syöttö, mikä nosti hänen syöttömääränsä kahteen kauden aikana.
•    Geneseo-hyökkäys nosti kuumetta toisella puoliajalla, kun se pakotti Fosterin torjumaan seitsemän laukausta puoliajan sisällä.