Victor tyttöjen lentopallo voitti 2021 luokan AA osavaltion mestaruuden

Victor Blue Devils -tyttöjen lentopallojoukkue voi lähettää uuden lipun, sunnuntaiaamuna Blue Devils voitti vuoden 2021 luokan AA osavaltion mestaruuden Massapequasta 3-1. Victorille se on heidän ensimmäinen tyttöjen lentopallon osavaltion kruunu sitten vuoden 2009. Se on heidän kolmas osavaltion mestaruus tyttöjen lentopallossa ja ensimmäinen AA-luokassa. Joukkueelle se täydentää lunastustarinaa joukkueen senioreille, joista monet kuuluivat joukkueeseen vuonna 2018, koska Blue Devils ei ehtinyt mukaan.

Ottelun ensimmäinen erä osoittautui jännittäväksi. Victor hyppäsi eräjohtoon aikaisin, mutta Massapequa pystyi pysymään paikoillaan, jossain vaiheessa perässä 20-18. Parin lisäpisteen jälkeen Chiefs pyysi aikalisää Victorin johdolla 23-21. Se osoittautui turhaksi, sillä Blue Devils pystyi pitämään Massapequan käsivarren päässä ja voittamaan erän 25-23. Toinen erä alkoi samalla tavalla kuin ensimmäinen, Victorin johdolla 14-10, ennen kuin hän tarttui koko vauhtiin erässä, voitti 25-14 ja hyppäsi nopeaan 2-0-ottelun johtoon.

Massapequa ei poistuisi hiljaa, ja Chiefs tarvitsisi suuren kolmannen erän pysyäkseen hengissä. Victor ei pysynyt päällikön vauhdissa kolmannessa erässä, ja Massapequa melkein heijasti toista erää Blue Devilsin voittaessa erän 25-15 ja katkaisemalla ottelun 2-1. Victorille neljäs erä olisi kriittinen, kun Chiefsillä on vauhtia kolmannesta erästä lähtien. Blue Devilsin hyökkäys tuli nopeasti ja he pitivät jalkansa kaasulla asettaakseen neljännen erän sävyn. Victor sai johdon ja piti sen Massapequan ulottumattomissa, kun Chiefs kutsui aikalisän Victorin johdolla 17-12. Se olisi Chiefsin viimeinen ommelsiirto, kun Victor vetäytyi ja otti erän ja ottelun 25-15.

minimipalkka osavaltiossa 2019

Victorin voitto 3-1 päättää Blue Devilsin tositarinakauden. Mukaan lukien turnaukset koko kauden ja kauden jälkeen sekä runkosarjan ottelut, Victor päättää kauden vaikuttavalla 45-1-ennätyksellä, mukaan lukien 9-1 liigapelissä. Ennen kaikkea V-luokan AA-mestarit lisäävät nyt kauden vaikuttavimman tittelin, New York State Championsin.