TYTÖJEN KORIPALLO: Dundee/Bradfordin juoksu päättyy osion finaalin tappioon

Dundee/Bradford BraveScots joutuu odottamaan vielä ainakin vuoden ennen kuin he voittavat ensimmäisen sarjan mestaruutensa.

Neljän sijoitetun BraveScotsin (21-3) kausi päättyi lauantai-iltapäivänä 45-36-tappioon kolmen siemen Pavilion Golden Gophersille (21-3) V-luokan C2-finaalissa Rush-Henrietta High Schoolissa.

kuinka paljon nascar-rengas painaa

Pavilion johti yhdeksällä puoliajalla, mutta Dundee/Bradford tuli ulos pukuhuoneesta ja juoksi 13-2 johtoon ennen kuin Golden Gophers sai takaisin kahden pisteen johdon neljännelle neljännekselle. BraveScots teki kuitenkin vain viisi pistettä viimeisten kahdeksan minuutin aikana, ja Pavilion vetäytyi takaakseen kolmannen tittelinsä ohjelmahistoriassa.

kuinka paljon punaista bali kratomia minun pitäisi ottaa

Lauren Kingsley teki peliennätyksen 18 pistettä Golden Gophersille. Kendall Parker johti Dundee/Bradfordia 17 pisteellä.

Pavilion kohtaa luokan C2 mestarin (Canisteo-Greenwood tai Oakfield-Alabama) NYS-luokan C Far Westin alueellisessa karsinnassa tiistaina.