Tämän vuosisadan Watkins Glen NASCAR -kilpailun 3 parasta maalia

Watkins Glenillä ei ole vain perinteitä entisenä Yhdysvaltain F1 Grand Prix -radana, vaan se on myös ainutlaatuinen, koska se on yksi vain kahdesta NASCARin maantieradalta – toinen sijaitsee Sonomassa, Kaliforniassa. Kaukana tyypillisen NASCAR-radan soikeasta ulkoasusta, Watkins Glen on järkyttänyt monia kuljettajia, mikä on johtanut joukkoon dramaattisia käänteitä ja sykkiviä viimeistelyjä. Tässä meidän kolme parasta tältä vuosisadalta!

2007 – Tony Stewart tekee historiaa

Karsinta keskeytettiin epäsuotuisan sään vuoksi, joten kokonaisjohtaja Jeff Gordon sai paalupaikan. Merkittävän osakilpailun ajan Gordon näytti hyödyntävän onneaan ja johti 51 kierrosta. Vaikka tämä saavutus ei ollut tärkeä itse kauden suuressa järjestelmässä, ne vaikuttivat hänen asemaansa miehenä, joka on johtanut eniten kierroksia NASCAR-kilpailuissa (262) Watkins Glenissä:

kuinka päästä eroon thc:stä nopeasti

.jpg

Vuoteen 2010 mennessä Montoya tunsi todellista tunnetta NASCAR-kulttuurista, ja vaihdettuaan Earnhardt Ganassi Racingin johtamaan Chevrolet-autoon, hän sai vauhtia viiden parhaan sijoituksen kautta Atlantassa, Phoenixissa, Talladegassa ja Darlingtonissa. Carl Edwards aloitti tämän kilpailun paalupaikalta, kilpaillen Jamie McMurrayn kanssa varhaisesta alueesta.

Pettymyksen alun jälkeen Montoya – joka käytti jälleen aikaisempaa F1-kokemustaan ​​havaitakseen aukkoja kentällä – vei vähän aikaa päästäkseen eteenpäin. Hän pysyi siellä 74 kierrosta, mutta Kurt Busch teki myöhäisen haasteen kilpailussa, jossa oli tapahtunut kymmenen johdon vaihtoa. Välillä Busch oli niskassa Montoyan kanssa, mutta kolumbialaisen taidot voittivat.

2014 – Ambrose vastaan ​​Allmendinger

Kiihkeän lopputuloksen edetessä vuoden 2014 NASCAR-kierros Glenissä saa hieman voittoa, ja se oli jälleen yksi kilpailu radalla nähdäkseen fanien kerääntyvän joukkoonsa. Kevin Harvick johti mestaruussarjaa mukavan matkan päässä, ja Jeff Gordon, Denny Hamlin ja Jimmie Johnson olivat lähimmät realistiset kilpailijansa mestaruudesta.

Lopulta kuitenkin kahden altavastaajan välinen taistelu teki tästä ikimuistoisen:

Frank zappa kuolinsyy

Jeff Gordon otti paalupaikan eturivissä Marcos Ambrosen vieressä ja suoraan tittelin kilpailijoiden Harvickin ja Johnsonin edessä. A. J. Allmendinger oli puolestaan ​​vielä yhden rivin takana kuudentena. Allmendingerin sijoittuminen niin korkealle kentällä oli jonkinlainen yllätys mestaruuskilpailun yhteydessä, mutta kolmen parhaan kymmenen sijoituksen ansiosta hän oli aito voiton haastaja.

Gordon oli vahva ensimmäisellä puoliskolla, mutta toisen puoliajan lähestyessä hän alkoi menettää voimaa. Menettelyn suuri käänne tapahtui kierroksella 56, jolloin kilpailua merkitsi valtavasti punaista lippua. Greg Biffle törmäsi Ryan Newmaniin, ja jälkimmäinen mies lähetettiin kiipeämään esteeseen. Kaikki toipumisyritykset keskeytti Michael McDowell, jonka auto T-luutti Newmanin ja provosoi punaisen lipun.

voitko jättää lapsiveron hyvityksen?

80 minuutin viiveen jälkeen kilpailu jatkui, ja kun A. J. Allmendinger oli varannut polttoaineensa viimeistä vaihetta varten, hänellä ei ollut vaikeuksia ottaa johtoa. Viisi kierrosta jäljellä Marcos Ambrose varjosti Allmendingeriä todellisella tarkoituksella, ja kaksikko vaihtoi paikkoja jatkuvasti. Vaarallinen kilpailu oli kuitenkin Allmendingerin ja hän nappasi ensimmäisen NASCAR-voittonsa .

Sen jälkeen hänellä oli vain tämä sanottava:

Halusin sen vain niin kovasti heille (JTG Daugherty Racingin omistajille) ja tälle joukkueelle. He työskentelevät niin kovasti. En antanut Marcosin ottaa sitä minulta.

Voit myös tarkistaa viimeisimmät uutiset aiheesta Red Bull jättää F1:n GranPrixTimesissa. Ne tarjoavat myös uusimmat päivitykset F1- ja NASCAR-kilpailuista, joita et varmasti halua missata.