Syracuse Women’s Lacrosse vie Marylandin tielle

Huolimatta myöhäisestä muutoksesta, joka pakotti 4. sijan Syracusen (6-1) lähtemään kilpailuun, 'Cuse voitti 9. sijan Marylandin (1-3) mahtavalla 10-5-voitolla. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Orange on voittanut College Parkissa vuoden 2012 jälkeen ja vain toinen voitto Terpsistä 26 ottelussa. Syracusen puolustus piti Terrapinsin vähiten maalinteossa maaliskuun 2007 jälkeen.

Joukkueen energia oli erinomaista ja se energia siirtyi täyteen 60 minuutin peliin, mikä antoi meille tavoittelemamme tuloksen, sanoi apuvalmentaja Sydney Pirreca Valmentajana olemme äärimmäisen ylpeitä tästä joukkueesta ja heidän panoksestaan ​​olosuhteet huomioon ottaen. .

Syracuse (6-1) teki ottelun neljä ensimmäistä maalia. Sophomore Meaghan Tyrrell teki päivän ensimmäisen maalin tilanteessa 27:24 vanhempi Emily Hawryschukin avustamana. Hawryschuk teki pari viidestä maalistaan ​​ensimmäisellä puoliajalla, ja toisen vuoden opiskelija Sierra Cockerille teki yhden, jolloin Orange johti puoliajalla 4-0. Vanhempi maalivahti Asa Goldstock torjui viisi vaikuttavaa torjuntaa ja Oranssin puolustus lukittiin pitämään Terpsissä nolla maalia. Goldstockin päivän ensimmäinen torjunta oli hänen uransa 500. torjunta SU:lle.

Maryland ja SU vaihtoivat maaleja aloittaakseen toisen puoliskon, ennen kuin Terrapins meni 3-0-juoksuun vetääkseen yhden sisällä tilanteessa 5-4. Hawryschuk repi vapaan paikan maalin lopettaakseen Terrapin-juoksun. Maryland teki sitten oman vapaapotkumaalin vetäytyen yhden sisällä lukemin 6-5.