Syracuse Mets kaatuu Buffalo Bisonsille sateen lyhennetyssä pelissä

Viidennen pelivuoron kuuden juoksun pohja riitti antamaan Buffalo Bisonsille 6-4-voiton Syracuse Metsistä torstai-iltana Sahlen Fieldillä. Peli kutsuttiin ykkösellä kuudennen pelivuoron yläosassa, koska kenttäolosuhteet olivat vaaralliset sateen keskeyttämisen jälkeen.

Syracuse (42-66) pääsi laudalle ensimmäisenä Cheslor Cuthbertin soolojuoksun ansiosta toisen erän lopussa, mikä johti Metsille 1-0-johtoon.

Buffalo (67-41) kamppaili hyökkäyksessä Syracusen aloitussyöttäjä Josh Walkerin neljän upean pelivuoron ansiosta. 26-vuotias ei sallinut lyöntiä ensimmäisissä neljässä erässä kukkulalla ja salli vain yhden kävelyn, mutta Walker joutui vaikeuksiin viidennen erän lopussa.

Bisons pääsi lopulta Walkeriin viidentenä. Neljän maalin jälkeen pelin alkaessa Walker luovutti yhden erän Christian Colónille johtaen viidennen erän. Logan Warmoth seurasi kaksinkertaisella kotiottelulla ja antoi Bisonsille 2-1-johtoon. Rodrigo Vigil käveli sitten ja Reggie Pruitt sinkku. Forrest Wallin tyrehtymisen jälkeen Otto Lopez teki yhden juoksun ja teki Vigilin ja lisäsi Buffalon johtoa kahteen, 3-1. Tyler White seurasi kolmen juoksun kotijuoksulla 6-1 Buffaloon.

Mets vastasi kuudennen kärjessä. José Peraza löi alkusinglen. Josê Martinez tuplasi sitten ja asetti juoksijat toiselle ja kolmannelle pohjalle. Travis Blankenhorn seurasi kolmen juoksun homerilla nostaen Syracusea kahdella, 6-4 Bisonsilla. Kaksi lyöntiä myöhemmin, kun Buffalo teki kenttävaihtoa, alkoi sataa kovaa sadetta ja pressu laitettiin kentälle.

Viiveen jälkeen kenttä todettiin vaaralliseksi pelata ja peli saatiin päätökseen aikaisin, kun Buffalo voitti.

Mets and Bisons palaa Sahlen Fieldille perjantaina kuuden ottelun sarjan neljänteen otteluun. Ensimmäinen esitys on kello 18.05.