Syracuse Mets putoaa kolmanneksi peräkkäin 12-5 tappiolla Worcesterille

Worcesterin hyökkäys puhkesi jälleen, ja Red Sox voitti Metsin keskiviikkona iltapäivällä lukemin 12-5 ja siirtyi 2-0 johtoon kuuden pelin sarjassa. Woo Sox teki yhteensä kymmenen juoksua neljännessä ja viidennessä erässä vetäytyäkseen Metsistä virtuaalisena koulutuspäivänä NBT Bank Stadiumilla. Virtuaalinen Koulutuspäivä järjestettiin henkilökohtaisen tapahtuman sijaan, ja sen avulla Syracusen ja Worcesterin opiskelijat pääsivät katsomaan peliä verkossa ja luokkahuoneissaan.

Worcester (19-13) jatkoi siitä mihin jäi tiistai-iltana juoksulla ensimmäisen erän huipulla keskiviikon pelin aloittamiseksi. Marcus Wilson laukaisi soololaukauksen 315 Bullpen Barin yli vasemmalla kentällä, kun yksi ulos ja kukaan ei ollut päällä, jolloin Woo Sox johti 1-0-johtoon.

kratom paras ostopaikka

Toisessa erässä oli jälleen yksi Worcesterin kotijuoksu. Johan Mieses löi yksin kotijuoksun vasemmalle keskikentälle ja Red Sox nousi 2-0.

Syracuse (11-21) vastasi kahdella rallilla toisen alimmalla puoliskolla. Wilfedo Tovar teki kävelyn ilman miehiä ja kaksi alaspäin. Seuraavaksi Martin Cervenka sijoittui linjaajalla vasemmalle, ja sitten Drew Jackson löi kahden juoksun tuplauksen tehdäkseen Tovarin ja Cervenkan ja tasatakseen pelin 2-2. Sitten Albert Almora Jr., joka on MLB-vieroitustehtävässä Syracusassa, poltti kahden juoksun kotijuoksun vasemman kentän seinän yli antaakseen Metsille ensimmäisen johtonsa 4-2.

Worcester päätti pitää aloitussyöttäjänsä Raynel Espinalin pelissä, eikä hän tuottanut pettymystä. Oikeanpuoleinen toimitti neljä peräkkäistä täydellistä sisävuoroa neljän juoksun jälkeen ja päätti pelin kuudella sisävuorolla, neljällä juoksulla, kahdella kävelyllä ja kolmella ylilyönnillä.

Dunkin Donuts ilmainen kahvi 2015

Neljännessä Worcester teki viisi juoksua kahdella ulostulolla saadakseen johtoaseman takaisin. Wilson sai rallin käyntiin ykkösellä ja teki maalin Jack Lopezin ja kavensi tappion yhteen, 4-3. Tämä lopettaisi Syracuse-käynnistäjä Thomas Szapuckin päivän, kun hänet korvattiin Marcel Renteríalla. Ensimmäinen lyöjä, jonka Rentería kohtasi, Franchy Cordero, sijoittui linja-ajalla vasemmalle kentällä tasoittaakseen pelin 4-4. Seuraavaksi Michael Chavis osui kolmen juoksun kotiotteluun antaakseen Woo Soxille 7-4-edun. Szapuckista veloitettiin kaksi juoksua hänen poistumisensa jälkeen, ja hänen viimeinen rivinsä sisälsi kolme ja kaksi kolmasosaa vuoroparista, viisi juoksua, kolme kävelyä ja kolme ylilyöntiä.

Pisteily jatkui Red Soxille viidennessä erässä, mikä lisäsi viisi juoksua heidän kokonaistulokseensa. Lopez tuplasi maalin Jonathan Araúzin ja teki siitä 8-4 Worcester-edun. Sitten kun tukikohdat oli ladattu, Wilson osui kentällä ja Chris Hermann teki maalin 9-4-johtoon. Cordero seurasi ja repi kahden juoksun tuplauksen oikealle ja lisäsi Worcesterin johtoa seitsemään, 11-4. Ottelun viimeinen erä tapahtui Jeter Downsin uhrauskärpäsellä Wilsonin tuomiseksi kotiin ja Red Soxin lukemiin 12-4.

paras kratom-kanta energian saamiseksi

Seitsemännessä erässä metsit pääsivät takaisin laudalle. Tovar ja Cervenka molemmat sinkkuivat, ja Jackson-maavoitto nosti Tovarin kolmanneksi ja Cervenka toiseksi. César Puello seurasi sisäkentän singlellä Tovarin maalinteossa ja teki 12-5 Worcesterin ollessa edelleen edessä. Kun kaksi ulosottoa ja juoksijat kulmissa, Orlando Calixte tyrmäsi 6-4 putoamiseen, ja Syracuse jätti kaksi juoksijaa jumiin.

Yhdeksännessä Syracuse laittoi paikanpelaaja Sebastian Elizalden kentälle, mikä oli 11-vuotiaan veteraanin ensimmäinen kerta kukkulalla. Hän jatkoi 1-2-3 sisävuoron kokoamista ja nosti hattua yleisölle matkalla korsuun.

Worcester voitti silti 12-5 ja otti kuuden pelin sarjan toisen pelin. Mets ja Red Sox kohtaavat jälleen huomenna illalla NBT Bank Stadiumilla. Ensimmäinen esitys on klo 18.35.