Syracuse Mets pudottaa sarjan avausottelun Bisonsille, 7-3

Syracuse Mets hävisi sarjan avausottelun Buffalo Bisonsille 7-3 keskiviikkoiltana NBT Bank Stadiumilla pelissä, jossa oli viisi kotijuoksua. Yksi noista kotipelaajista pääsi irti Syracusen kolmannen joukkueen pelaaja Mark Vientosin mailasta ensimmäisessä erässä, mikä teki siitä kolme kotijuoksua hänen yhdeksässä ensimmäisessä Triple-A-pelissä. Tappion myötä Mets siirtyy lukemiin 3-3 Triple-A Final Stretchissä, kun taas Bisons paransi lukemiin 5-1.

Buffalo (76-47) teki neljä juoksua ensimmäisen pelivuoron huipulla. Otto Lopez löi single-out-singlen ja sitten Kevin Smith osui RBI-tuplaan tehdäkseen siitä 1-0 Bisons-edun. Gregory Polanco seurasi yhdellä pisteellä Smithin ja lisäsi johdon lukemiin 2-0. Tyler White astui sitten sisään ja löi kahden juoksun kotiottelun, jolloin Buffalo siirtyi 4-0-johtoon.

Syracuse (50-72-1) pääsi laudalle ensimmäisen erän lopussa Vientosin kotijuoksun ansiosta. Hänen kolmas Triple A -juoksunsa teki 4-1 Buffalon ollessa edelleen edessä.

Bisons lisäsi juoksun kolmannen erän huipulle, kun Smith osui johtopäätökseen yksin kotijuoksulla ja antoi Buffalolle jälleen neljän juoksun johdon, 5-1.

Mets puolitti alijäämän kolmanneksen lopussa. Martin Cervenka työskenteli johdantokävelyllä. Mark Payton räjäytti sitten kahden juoksun homerin oikealla kentän linjalla tuodakseen Syracusea kahden, 5-3 Bisonsin päähän.

Buffalo kuitenkin löi vielä yhden kotijuoksun, tällä kertaa viidennen kärjessä. Lopez osui yksi-tupla. Kevin Smith tyrmäsi sitten toisen pelivuoron, mutta Polanco seurasi kahdella juoksulla, jolloin Buffalo johti 7-3.

Metsien valopilkku oli heidän härkäkarja, joka sisälsi neljä maalitonta sisävuoroa. Robert Gsellman sijoitti Major League -kuntoutustehtävässään pisteettömän kuudennen sijan. Yeizo Campos seurasi maalinteolla seitsemännellä, ja Akeem Bostick ei sallinut juoksua kahdeksannessa eikä yhdeksännessä.

Syracuse ja Buffalo palaavat NBT Bank Stadiumille torstaina viiden ottelun sarjan toiseen otteluun. Metsin alaliigan vuoden syöttäjä, oikeakätinen Adam Oller, vie Syracusan kasan Buffalon vasenkätinen Nick Allgeyer. Ensimmäinen esitys on kello 18.35.