Syracuse Mets risteily ohi Worcester Red Soxin, 7-1

Vain toisessa pelissään Syracusaa vastaan ​​Mark Vientos suoritti 3-3-suorituksen ensimmäisellä Triple-A-kotijuoksullaan ja päätti kolminkertaisen ujonsa syklissä, mikä auttoi johtamaan Syracuse Metsin vakuuttavaan 7-1-voittoon. Worcester Red Sox perjantai-iltana NBT Bank Stadiumilla. Voitossa Mets murskasi kauden ennätyksen viisi kotijuoksua ja siirtyi 2-1 johtoon viiden pelin sarjassa Red Soxia vastaan.

Syracuse (46-68-1) pääsi laudalle kolmannen erän lopussa. Mark Vientos osui kaksinkertaiseen tuplaukseen, ja sitten Khalil Lee seurasi kauden 12:nnella kotijuoksullaan ja nosti Metsin johtoon 2-0.

Worcester (65-51) leikkasi Syracuse-johtoon viidennen pelivuoron huipulla. Runko aloitettiin Jeter Downsin kotijuoksulla, joka oli hänen toinen sarjassa, ja teki tasolle 2-1 Metsien ollessa edelleen edessä.

Syracuse vastasi nopeasti viidennen erän lopussa Drew Jacksonin yksin kotijuoksulla, jolloin Syracuse johti jälleen kahdella 3-1.

Metsin aloitussyöttäjä Josh Walker sai hyvän alun röykkiöllä, meni viisi sisävuoroa, salli yhden juoksun kahdella osumalla kävellessään kaksi lyöntiä ja lyömällä seitsemän. Vapautuja Sean Reid-Foley seurasi Walkeria ja iski puolelle kuudennessa pelivuorossa hänen Major League -vieroitusottelussaan.

Kuudennen lopussa Cheslor Cuthbert osui kaksinkertaiseen kolmioon. Jackson toimitti sitten jälleen, tällä kertaa RBI-tuplalla, mikä teki siitä 4-1-edun Syracuselle.

Mets lisäsi toisen juoksun seitsemännen erän lopussa, kun Vientos murskasi uransa ensimmäisen Triple-A-kotijuoksun ja nosti Syracusen 5-1-johtoon.

Triple-A Mets piti sen käynnissä kahdeksannessa, kun Cuthbert ja Patrick Mazeika löivät peräkkäin yksin kotijuoksulla ja antoivat Syracuselle pelin suurimman johdon, 7-1.

Mets ja Red Sox palaavat NBT Bank Stadiumille lauantai-iltana viiden ottelun sarjan neljänteen otteluun. Ensimmäinen esitys on kello 18.35.