Syracuse Mets voitti Scranton/Wilkes-Barre RailRidersin 5-1

Syracuse Mets voitti kauden 2021 viimeisen tiepelinsä voitolla 5-1 Scranton/Wlkes-Barre RailRidersista sunnuntai-iltapäivällä PNC Fieldissä. Aloitettuaan kausisarjan 1-12 RailRidersia vastaan, Mets voitti 10-5 viimeisissä 15 pelissään RailRidersia vastaan ​​vuonna 2021, mukaan lukien voitti kolme viidestä ottelusta tässä finaalisarjassa.

Scranton/Wilkes-Barre (70-52) teki pelin ensimmäisen erän ensimmäisen erän lopussa. Oswaldo Cabrera löi ykköslaukun yli oikean kentän seinän ja vei RailRidersin 1-0-johtoon. Kotivoitto oli Cabreran kolmas pitkä pallo viidessä Triple-A-pelissä RailRidersin kanssa.

Tuo juoksu oli ainoa, jonka Syracuse aloittava syöttäjä Jerad Eickhoff salli. 31-vuotias heitti viisi vuoroparia, salli neljä osumaa, yhden juoksun ja löi kuusi lyöntiä. Eickhoff oli voittanut syöttäjä, ja hänellä on nyt 9-2-ennätys Syracuse-vuorella vuonna 2021.

Syracuse (50-71-1) tasoitti pelin toisen erän huipulla. Chance Sisco johti kävelyllä, ja Cheslor Cuthbert asetti juoksijat ensimmäiselle ja toiselle tukikohtaan. Drew Jackson päätyi sitten kenttäpelaajan valintaan, jossa Sisco eteni kolmanneksi ja Jackson oli aluksi turvassa, mutta Cuthbert oli poissa toisesta tukikohdasta. Mason Williams seurasi maadoitusta toiselle peruspisteelle, mutta Sisco teki maalin kolmannesta pohjasta pelin aikana ja nosti pelin 1-1.

Mets siirtyi johtoon kolmannessa erässä. Mark Vientos valitsi yhden. Khalil Lee seurasi tuplauksella seinään oikean laidan keskikentällä, mikä teki Vientosin maalin ja antoi Metsille 2-1-edun.

Syracuse laajensi reunaansa viidennessä erässä. Kun yksi out, Travis Blankenhorn sinkku, ja Vientos käveli, jolloin juoksijat ensimmäinen ja toinen tukikohta. Kaksi lyöntiä myöhemmin, kahdella ulostulolla, Brandon Drury aloitti kolmen juoksun kotijuoksun vasemman kentän seinän yli antaakseen Syracuselle neljän juoksun johdon 5-1.

Metsien härkäkarja sammutti RailRiderit. Jesús Reyes heitti kolme maalitonta sisävuoroa ja Yeizo Campos teki maalin yhdeksännen, kun Syracuse voitti Scranton/Wilkes-Barren 5-1 ja voitti viiden pelin sarjan, kolme ottelua kahteen.

Syracuse on poissa maanantaina ja tiistaina ennen kuin palaa kentälle NBT Bank Stadiumilla keskiviikkoiltana kauden 2021 viimeiseen sarjaan. Mets aloittaa viiden ottelun sarjan Buffalo Bisonsia vastaan. Ensimmäinen peli on keskiviikkona klo 18.35. Syracusassa.