Syracuse miesten lacrosse myrskyt takaisin voittaakseen armeijan

Kun Jamie Trimboli juoksi Syracusan sivulinjalle, joukkuetoverit kiusasivat häntä. Pelaajille ja valmentajille annettujen yliviivojen jälkeen Trimboli riisui kypäränsä ja suihkutti vettä hiuksiinsa.

SU:n vanhempi keskikenttäpelaaja oli juuri tehnyt neljännen maalinsa pelissä ja kolmannen maalinsa viidessä minuutissa, mikä nosti Orangen takaisin puoliajan 5-2-alijäämästä.

Trimbolin kolme peräkkäistä maalia toisen puoliajan alussa toivat SU:n takaisin peliin, ja hänen viides maalinsa toi Syracuselle ensimmäisen johtonsa. Saavutettuaan alhaisimman hyökkäystuloksensa tällä kaudella kahden ensimmäisen neljänneksen aikana, Syracuse nappasi takaisin Trimbolin harteille. Toisen puoliajan säädöt mahdollistivat No. 5 Orangen (3-0) avata tilaa keskellä kenttää ja voittaa tukehtuvan armeijan puolustuksen voittaakseen 9. Black Knightsin (3-2), 9-7 Carrier Domessa Sunnuntai iltapäivä.

ESIKATSAUS:

Army ja Syracuse kohtaavat Orangen kauden kolmannessa ottelussa kuudetta vuotta peräkkäin sunnuntaina. Tällä kertaa kyseessä on kymmenen parhaan vastustajan taistelu, kun 3-0-aloitus nosti Black Knightsin sijalle 7, ennen kuin he saapuvat Domeen ottamaan vastaan ​​nro 5:n Syracusea. Aiemmin tällä viikolla Marist järkytti armeijaa, 17-9, ja peräkkäiset tappiot voivat johtaa Black Knightsin putoamiseen rankingissa.

Tässä on mitä tietää armeijasta ennen sunnuntain peliä.

Viimeksi he pelasivat: Viimeinen ottelu armeijan ja Syrakusan välillä oli melkein tasan vuosi sitten. 24. helmikuuta 2019 Orange hiipi Black Knightsin ohi 10-8 tasapainoisen hyökkäävän hyökkäyksen takana. Myöhemmin valmistuneet hyökkääjät Bradley Voigt ja Nate Solomon tekivät yhdessä kolme maalia, kun taas Drake Porter torjui 16 kertaa – uransa ennätystasolla. Nick Mellen sai armeijan parhaan maalintekijän Brendan Nichternin tekemään vain yhden maalin, kun taas Jakob Phaup voitti 15/18 kohtausottelusta.