Syracuse miesten lacrosse putoaa Notre Dameen, 18-11 (koko kattavuus)

Syracuse juoksi 4-1 johtoon ensimmäisellä neljänneksellä, mutta yhdeksän maalin toinen neljännes Notre Damesta oli liikaa Orangelle toipumaan, sillä irlantilaiset heittivät 18-11 Domessa lauantaina.

Omistusten puute oli tikari 4. Syracuselle (4-3, 1-2 ACC), joka teki 11 maalia, vaikka hän voitti vain yhdeksän aloituspeliä. No. 9 Notre Dame (5-1, 1-1 ACC) voitti X:ssä 23-32 ja hallitsi myös maapallotaistelua 45-20. He käyttivät myös 4/6 lisämiehen mahdollisuutta.

Stephen Rehfuss johti oranssia ja teki kolme maalia toisessa putkessa. Chase Scanlan, Owen Seebold ja Brendan Curry löysivät myös kahdesti maalin. Notre Damen Pat Kavanaugh teki yhdeksän pistettä (4-5) johtaakseen kaikki maalintekijät, kun taas Griffin Westlin ja Will Yorke tekivät kumpikin neljä maalia.

Jamie Trimboli ja Seebold tekivät kumpikin maalin Orangelle pelin ensimmäisellä viidellä minuutilla, mitä seurasi pari Rehfuss-yhteiskuntaa Quinn McCahonin maalin jälkeen, mikä antoi 'Cuselle 4-1-johtoon kahdeksan minuutin pelin aikana.

Pat Kavanaugh teki ensimmäisen päivän ennen kuin Scanlan ja Curry tekivät molemmat maalit avaten Syracusen 6-2-johtoon vain kaksi minuuttia toisesta neljänneksestä.

Silloin Notre Damen patruunat avautuivat. Irlantilaiset teki yhdeksän maalia toisella neljänneksellä ja 12 ottelun seuraavasta 14 maalista. 'Cuse onnistui yhdistämään kolmen maalin minisarjan kolmannen erän lopulla päästäkseen kolmen päähän neljännelle neljännekselle, mutta Notre Dame teki kaikki neljä maalia ja voitti 18-11.

Syracuse isännöi UAlbanyta torstaina klo 17. ACC Networkissa seuraavassa ottelussaan.