Syracuse #8 siemen NCAA-turnauksessa, kohtaa Baylorin torstai-iltana

Syracuse on saanut suuren tarjouksen NCAA-turnaukseen. Orange (20-13, 10-8) on kahdeksan siemen ja kohtaa yhdeksänsiemen Baylorin (19-13, 10-8 Big 12) 64-finaalissa torstaina kello 21.57 EST Salt Lake Cityssä. , Utah. Syracuse on ollut kahdeksalla sijalla kerran aiemmin NCAA-turnaushistoriassaan, kun se hävisi ensimmäisellä kierroksella vuonna 1999.

.jpg

SU aloitti kauden kahdella helpolla voitolla ennen kuin hävisi kaksi ottelua peräkkäin Madison Square Gardenissa marraskuun puolivälissä. Sen ensimmäinen testi päättyi voittoon silloisesta ei. 16 Ohio State matkalla, mutta Orange hävisi kaksi muuta konferenssin ulkopuolista peliä joulukuun puolivälissä Buffalolle ja Old Dominionille kotonaan.

777 kasinopelin ilmainen lataus

21:57 Länsialue: 9-Baylor vs. 8-Syracuse (truTV) Catalon, Lappas, Byington

- Syracuse valittiin NCAA-turnaukseen 8. sijalla, ja se kohtaa 9. sijan Baylorin (Daily Orange)
- Syracuse koripallo ansaitsee 8. sijan West Region 2019 NCAA -turnauksessa (NunesMagician.com)
- SU ansaitsee 8 siementä, pelaa Bayloria West Regionissa (Syracuse.com)