Statemen nappasi runkosarjan mestaruuden voittamalla Saintsin 3-2

Kolme eri valtiomiestä teki maalin, kun Hobart Collegen jalkapallojoukkue kukisti St. Lawrence Universityn 3-2 Liberty League -ottelussa Cozzens Fieldillä. Voiton myötä Statemen siirtyi lopputulokseen 10-5-2 ja Liberty Leaguessa 7-1-1, ja heidät kruunattiin Liberty Leaguen runkosarjan mestareiksi ensimmäistä kertaa vuoden 2017 jälkeen, mikä ansaitsi konferenssin ykkössijan. turnaus.

Tappion myötä Saints putoaa kokonaistulokseen 7-5-4 ja konferenssipelissä 5-3-1 ja ansaitsi neljännen siemenen kauden jälkeisellä kaudella.

Junior osallistui kaikkiin kolmeen Hobartin maaliin ja johti Statemenia neljällä pisteellä yhdessä maalissa ja kahdella syöttöpisteellä. Madsen johtaa nyt joukkueen 17 pistettä seitsemällä maalilla ja kolmella syöttöpisteellä, ja hän on kerännyt vähintään yhden pisteen kuudessa viimeisestä seitsemästä Hobartin ottelusta.

pelasi kaikki 90 minuuttia valtiomiesten maalissa ja torjui yhden. Ben Woelfinger pelasi 90 minuuttia Saintsissä ja torjui kolme kertaa.

AVAINTILASTOT

• Hobart päätti pelin 15-6-etulla laukauksissa, mukaan lukien 7-3-etu maalia kohti.
  • Statemen ja Saints ansaitsivat kumpikin kolme kulmapotkua.

PISTEET YHTEENVETO

• Hobart avasi maalin 21. minuutilla pallon hallussa. Sophomore liukasi pallon katkaisevalle Madsenille, joka lähetti raketin vasemman tolpan sisäpuolelta 20 jaardin etäisyydeltä ja löysi verkon takaosaan ja sai valtiomiehille varhaisen johtoaseman.
  • Saints vastasi 39. minuutilla saatuaan vapaapotkun 20 jaardin päästä. Michael McDougald lähetti kierrelaukauksen maalin oikeaan alakulmaan ja tasoitti pelin 1-1:een.
  • Yhdeksän minuuttia toisella puoliajalla St. Lawrence nappasi pelin ainoan johtonsa. Kierron jälkeen Castaneda Chang kaatoi Saint-hyökkääjän laatikossa ja St. Lawrence sai rangaistuspotkun. Henry Brown liukasti rangaistuspotkunsa Castaneda Changin ohi oikean tolpan sisällä, jolloin Saints siirtyi 2-1-johtoon.
  • Kuusi minuuttia myöhemmin Statemen vastasi ja tasoitti pelin 2-2. Madsen syötti ensimmäisen vuoden opiskelijalle, joka kiertyi laukauksen kaukotolpan yläkulmaan.
  • Hobart nappasi johdon takaisin 74:30:n kohdalla, kun Madsenin pitkä risti löysi jatko-opiskelijan pään. Millerin pusku päihitti Woelfingerin lähitolppaan varmistaakseen voiton valtiomiehille.

VALMISTAJIEN KULMA:

'Tänään oli uskomattoman kilpailukykyinen ja viihdyttävä peli kahden hyvin tasaisen joukkueen välillä', sanoi päävalmentaja. – Tänään tehdyt maalit olivat uskomattomia. Olen niin ylpeä siitä, kuinka kovaa kaverimme taistelivat alusta maaliin. Liberty Leaguen runkosarjan mestarit on melkoinen saavutus, mutta nyt tähtäimessämme on voittaa ensi perjantaina alkava kauden jälkeinen turnaus. Olen erittäin ylpeä näistä tyypeistä.'

SEURAAVAKSI

Hobart palaa peliin perjantaina 3. marraskuuta Liberty Leaguen välierissä Cozzens Fieldillä. Statemen kohtaa neljännen sijoitetun St. Lawrence- ja viidenneksi RPI:n voittajan.