SKANEATELES SWEEP: Lakers voittaa luokan B kruunut Section III jalkapallossa

Aina kun paikallinen lukion joukkue voittaa tittelin, koko kaupunki voi juhlia ja jäädä taakse. Tällä jalkapallokaudella Skaneatelesin juhla tulee olemaan kaksi kertaa mukavampi kuin sekä poikien että tyttöjen joukkueet voittivat B-luokan turnauksen jaksossa III.

Tytöt saivat bileet käyntiin viime perjantai-iltana Clintonia vastaan. Se oli tiukka kamppailu joukkueiden välillä, ja ensimmäinen puoliaika oli maaliton tasapeli. Clinton hyppäsi johtoon maalinteossa nopeasti toisella puoliajalla. Silloin Lakers siirtyi hyökkäystilaan, kun Kathryn Morrissey puski pitkän syötön maaliin Maeve McNeililtä.

Ajan edetessä myös sade teki ja peli eteni jatkoajalle. Jatkoajan ensimmäiset 10 minuuttia tuli ja meni ilman maaleja, ja toinen näytti olevan määrätty samalle kohtalolle, kunnes Morrissey teki illan toisen maalinsa kolmen minuutin kuluttua. Viimeiset kolme minuuttia ratkesivat ja Lakers varmisti luokan B tyttöjen kruunun jaksoon III.

Maanantai-iltana oli poikien vuoro katsoa, ​​voisivatko he viedä B-luokan tittelin kotiin. Ottelu Cazenoviaa vastaan ​​alkoi samalla tavalla kuin tyttöjen peli, mutta Skaneatelesin Dan Ramsgardilla oli muita suunnitelmia. Ensimmäisen puoliajan 15:n kohdalla hän teki ottelun avausmaalin. Nopeasti peräkkäin joukkuetoveri Owen Cheney teki toisen maalin 17:n kohdalla.

Väliajalla Lakers johti 2-0, ja se olisi kaikki mitä he tarvitsisivat, kun Skaneateles sulki Cazenovian voittaakseen poikien B-luokan mestaruuden jaksossa III. Prosessissa Skaneateles menee peräkkäin poikien osien titteleissä ja voitti B-luokassa vuonna 2019, viimeisen kerran jakso III:ssa turnauksen.

Kun poikien joukkue kohtaa alueellisen joukkueen ratkaistavan joukkueen, tytöt kohtaavat Shalmontin tiistai-iltana klo 17 Chittenangossa osa-aluepelissään.