Sabresin paluu epäonnistui Coloradolle 6-4

Buffalo Sabresin (10-13-1) kolmannen erän paluu epäonnistui, kun se hävisi Colorado Avalanchelle (13-7-1), 6-4 torstai-iltana KeyBank Centerissä.

Buffalo joutui 5-3:een kahden erän jälkeen, mutta katkaisi Coloradon johdon yhteen maalinteossa seitsemän sekuntia kolmannessa erässä. Tämän jälkeen Sabresilla oli mahdollisuus tasoittaa peli kahdella voimapelimahdollisuudella, mutta se ei kyennyt hyödyntämään sitä. Avalanche sinetöi voiton tyhjään maaliin, kun ottelua oli jäljellä 34 sekuntia.

seneca kuuluu tekemistä

Tage Thompson ja Dylan Cozens tekivät kumpikin maalin ja kaksi syöttöä. JJ Peterka ja Dylan Cozens tekivät myös maaleja, kun taas Jeff Skinner keräsi pari syöttöä.

Ukko-Pekka Luukkonen made his fourth start of the season and turned aside 28-of-33 shots.

Buffalo voitti 2-7 tehopelissä, kun taas Colorado meni 3-6.

youtube-videoita ei voi toistaa kromissa

Sabres yrittää päästä takaisin voittosarakkeeseen sunnuntaina, kun se isännöi San Jose Sharksia klo 19.