Sabres nappasi luistoa voittaen Montrealin 7-2

Buffalo Sabres pääsi vihdoin takaisin voittosarakkeeseen tiistai-iltana voitettuaan Montreal Canadiensin Bell Centressä 7-2. Voiton myötä Sabres katkaisi kahdeksan ottelun luiston ja siirtyi kauden lukemiin 8-11-0.

Buffalo teki kolme maalia hieman yli kahdessa minuutissa avatakseen pelin eikä koskaan katsonut taaksepäin, kun he lisäsivät yhden toisessa ja kolme lisää kolmannessa.

Sabresin ylälinjalla oli suuri ilta, kun he keräsivät yhteensä 12 pistettä. Jeff Skinner teki voittoa kahdella maalilla ja kolmella syöttöpisteellä. Tage Thompson teki neljä pistettä maalista ja kolmesta syöttöpisteestä, kun taas Alex Tuch teki maalin ja keräsi parin syöttöä. Myös Rasmus Dahlin, Henri Jokiharju ja JJ Peterka löysivät maalin.

Finger Lakes Partners (Billboard)

Tyson Jost debytoi Buffalossa ja pudotti käsineet ensimmäisessä vuorossaan. Hän teki yhden osuman yli 12 minuutin jääajalla.

Craig Anderson aloitti putkien välistä ja syrjäytti 29/31 laukausta ansaiten kauden neljännen voittonsa.

Buffalo käytti kaksi neljästä voimapelimahdollisuudestaan ​​ja meni täydellisesti 6:6 rangaistuspotkussa.

Sabres suuntaa kotiin aloittaakseen kolmen ottelun kotiottelun keskiviikkoiltana St. Louis Bluesia vastaan. Buffalolla on yllään uudet punaiset ja mustat vuohenpääpaidat. Kiekon pudotus on asetettu klo 19.00.