Rochester Red Wings jakoi kaksoisotsikon Lehigh Valleyn kanssa

Red Wings ja Lehigh Valley IronPigs jakoivat kaksinkertaisen ottelun torstai-iltana Frontier Fieldissä.

Rochester voitti ensimmäisen pelin lukemin 6-2 Keibert Ruizin neljän osuman jälkeen, mutta pudotti yön 4-3 kahdeksassa erässä.

Jäätyään jälkeen avauksessa 2-0, Plates otti hallintaansa kolmen juoksun kolmannella erällä, jonka rajana oli syöttäjä Josh Rogersin RBI-single.

Rogers (6-6) sai voittopäätöksen avausottelussa, sallien vain kaksi juoksua viidessä vuoroparissa viidellä lyönnillä.

Ruizilla oli kolme tuplaa ensimmäisessä pelissä ja hän ajoi parikierroksilla kuudennessa vuoroparissa tehdäkseen pelin ulottumattomissa.

Brandon Snyder kantoi vauhtia toiseen peliin ensimmäisen pelivuoron kahden juoksun kotiottelulla, joka nosti Platesin varhaiseen johtoon.

IronPigs teki kaksinpelin neljännessä erässä ja tasoitti pelin 3-3, jossa se pysyi, kunnes he puskivat kahdeksannen erän juoksun, jota Plates ei pystynyt vastaamaan.

Tämän viikon mittaisen kuuden pelin sarjan neljäs peli pelataan perjantai-iltana Frontier Fieldissä.