Rochester Red Wings voitti Scrantonin/Wilkes-Barren 8-7.

lennot Espanjasta Yhdysvaltoihin

Red Wings teki neljä maalia kahdeksannessa ja kolme yhdeksännessä murskattuaan takaapäin ja katkaisi 11 pelin tappioputkensa voittaen 8-7 Scranton/Wilkes-Barre RailRidersin sunnuntai-iltapäivällä.

Kahdeksannessa erässä 7-1:n jälkeen Victor Robles aloitti paluun yksin kotijuoksulla. Viisi lyöntiä myöhemmin Alex Dunlap löi kaksi ulos, kolme juoksua kotijuoksulla tehden 7-5.

Wings päätti voittaneet kolme juoksua yhdeksännessä erässä ilman peruslyöntiä. Scrantonin helpottaja Brooks Kriske käveli ensimmäiset viisi lyöntiä, jotka hän kohtasi, kun Wings tasoitti pelin.

osta youtube-näkymät yhdysvallat

Entinen Red Wing Nick Goody otti haltuunsa kukkulalla ja avasi yhden ulos ja Donovan Caseyn mailalla villin kentän, jonka ansiosta Daniel Palka teki maalin voittokierroksella.

Red Wings palaa Frontier Fieldiin tiistai-iltana avatakseen sarjan Buffalo Bisonsia vastaan.