Rochester Red Wings putoaa poistuvaan avajaisiltana

Red Wings Baseball on palannut. Ja niin ovat kaikki siihen liittyvät ylä- ja alamäet.

mitä viljelijöiden almanakka sanoo tästä talvesta

Wings hävisi 6-5 tiistai-iltana Lehigh Valley IronPigsille Coca-Cola Parkissa Allentownissa, PA.

Edestakainen tapaus näki Wingsin johtoaseman 10. sijassa Gerardo Parran RBI-singillä ja toisen johdon 11. sijassa Jake Nollin RBI-iskulla, mutta se oli Scott Kingeryn kaksinkertainen kaksinkertainen voitto. 11. päivän alaosa, joka lähetti IronPigsin voiton avajaisissa.

Red Wingsillä kesti kaikki kolme lyöntiä päästäkseen laudalle, kun johtoon päässyt mies Luis Garcia iski pallon suoraan keskelle 1-0 johtoon.

Kun IronPigs teki parin toisessa erässä, Rochester palasi yhden juoksun johtonsa kolmannessa erässä Yasmany Tomasin ja Nollin RBI-osuilla.

Noll sijoittui Wings-debyyttinsä 2-5:llä kahdella RBI:llä. Garcia oli ainoa Red Wing, jolla oli useita osumia.

Red Wingsin käynnistin Sean Nolin meni 4 1/3 sisävuoro, mikä salli kolme juoksua kuudesta osumasta ja kävelyn. Etelätassu löi neljä.

Wingsin bullpen, jota johti Justin Millerin kaksi maalitonta kehystä, mukaan lukien viisi ylilyöntiä, salli vain neljä osumaa 6 1/3 työvuoron aikana.

Wings and Pigs jatkaa kauden avaussarjaansa, kuuden pelin sarjaa Allentownista keskiviikkoiltana klo 19.05. Oikeakätinen Steven Fuentes tekee Red Wings -debyyttinsä.

maanviljelijöiden almanakka maaliskuu 2017 sää

WINGS-ASIA: Nolinista tuli ensimmäinen Wings-syöttäjä, joka on lyönyt avauskokoonpanossa Danny Gravesin jälkeen vuonna 2008. Hän on ensimmäinen Wingsin syöttäjä sitten Logan Darnellin 15. pelivuorossa 3. heinäkuuta 2015 Lehigh Valleyssä. Nolin voitti 0-1 kävellessä...Garcia on nuorin Red Wingsin avauspäivän listalle päässyt pelaaja sitten vuoden 1982...Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Wings meni avauspäivänä lisävuoroihin sitten vuoden 1981.