Rochester Red Wings putoaa kolmannen peräkkäin 5-2 tappiolla Bisonsille

Red Wings pudotti perjantai-iltana kolmannen putkeen 5-2 Buffalo Bisonsille Trentonissa, NJ:ssä.

Nats-potentiaalinen Luis Garcia löi kauden kolmannen kotiottelunsa - yksi-out, yksinlaukaus ensimmäisessä erässä, joka toi Wingsille varhaisen 1-0-johtoon.

Kahdeksannessa erässä 5-2, Wings latasi tukikohdat ilman outoja. Mutta lauman helpottaja Dany Jimenez iski Daniel Palkan, sai Jake Nollin ponnahtamaan ulos ja sitten löi Ramon Floresin uhan lopettamiseksi.

Sean Nolin aloitti Rochesterin (2-8) ja kärsi tappion, vaikka hän löi pelin viisi ensimmäistä lyöntiä. Etelätassu meni neljä vuoroparia, sallien kolme juoksua kahdella osumalla ja kolme kävelemistä samalla kun lyötiin kahdeksan.

Wings näyttää palaavansa voittosarakkeeseen lauantaina klo 6.30 kuuden erän erän viidennessä pelissä.