Rochester Red Wings risteily Worcesterin ohi, 13-5

Kaikki yhdeksän Platesin aloittajaa saivat osuman, mutta hyökkäystä johtivat Luis Garcia ja Adrian Sanchez – kokoonpanon kaksi parasta hyökkääjää – jotka yhdessä nousivat 8-10 kolmella kotipelaajalla, viidellä voittopotkulla ja viidellä maalilla. .

Garcian illan ensimmäinen kotijuoksu katkaisi Woo Soxin johdon 2-1 kolmannessa erässä ja sai aikaan neljän juoksun erän, joka antoi Platesille lopullisen johdon.

Hänen toinen yönsä, kolmas kahdessa pelissä ja kauden 10. oli kahden juoksun laukaus seitsemännessä erässä, mikä johti Rochesterin 11-5-johtoon.

Torstain neljästä Plates-kotiläisestä Jake Noll's saattoi olla suurin. Hänen kahden juoksun laukauksensa viidennessä erässä muutti kahden juoksun johdon 7-3-eduksi.

Noll ja Yadiel Hernandez saivat kumpikin kolme RBI:tä.

Worcester aloitti entisen Red Wingin Stephen Gonsalvesin, joka teki seitsemän juoksua 10 osumalla 4 1/3 sisävuorossa.

Rochester on nyt tehnyt vähintään 13 maalia Woo Soxia vastaan ​​kolme kertaa yhdeksässä pelissä tällä kaudella.

Rochester (17-28) odottaa kolmatta voittoa peräkkäin perjantai-iltana klo 7.05.