Rochester Red Wings suoritti Buffalon kaksoisotoksen

Corban Josephin tasapelin rikkonut kotipeli kuudennessa erässä lähetti Red Wingsin lauantaina Buffalo Bisonsin vastaan ​​Frontier Fieldissä.

Kun yömyssy oli tasan, 3-3, Joseph kääntyi ensimmäisellä näkemästään kentällä antaakseen Wingsille 4-3-johtoon. Gabe Klobosits antoi peräkkäiset kaksinpelit aloittaa seitsemännen huipulta ennen kuin vetäytyi kolme seuraavaa lyöntiä lopettaakseen pelin.

Daniel Palkan kahden juoksun tupla ensimmäisessä erässä avasi kotijoukkueen kolmen juoksun ensimmäisen erän.

Wings (25-33) otti avauksen 7-3.

Game One aloitettiin uudelleen kolmannen pelivuoron huipulla Wingsin johdolla 2-1.

Rochester lisäsi johtoaan 4-1 neljännessä erässä Bisons-oikosulkuvirheen ansiosta. Kun juoksijat olivat toisella ja kolmannella sijalla ja sisäkenttä oli vedettynä sisään, Cody Wilson osui lyöntiin. Kevin Vicunan kotiheitto osui Buffalon sieppariin, jolloin molemmat juoksijat tekivät maalin.

Jake Noll löi toisen kotiottelunsa pelivuorossa myöhemmin lisäten johtoaan lukemiin 5-1.

Wings voi voittaa sarjan voitolla sunnuntai-iltapäivällä finaalissa.