RIT kaatoi St. Lawrencen 2-1

RIT:n vanhempi hyökkääjä Will Calverley teki kolmannen erän voittomaalin vanhemman hyökkääjän Kobe Walkerin aiheuttamasta liikevaihdosta ja johdatti Tigersin 2-1-voittoon St. Lawrencen vuotuisessa Brick City Homecoming and Family Weekend -pelissä Blue Crossissa. Arena.

Laatikon pisteet

MITEN SE TAPAHTUI

Jordan Steinmetz laittoi St. Lawrencen laudalle laukauksesta 14:37 ensimmäisen erän jälkeen.

RIT teki tasoitustilanteen toisessa erässä 9:23 sen jälkeen, kun vanhempi hyökkääjä Jake Joffe viimeisteli toisen vuoden puolustajan Aiden Hansen-Bukatan syötön.

Tigers siirtyi johtoon 14:25 kolmannessa erässä sen jälkeen, kun Walker kaatoi Saintsin raivausyrityksen Calverleylle ratkaisevaan maaliin.

PELI HUOMAUTUKSET

RIT:n juniori maalivahti Kolby Matthews torjui yhteensä 32, joista kolme viimeisellä minuutilla, kun Saints luisteli 6-5.

Vanhempi hyökkääjä Nick Bruce teki kolmannen syöttönsä niin monessa pelissä apunsa kanssa Joffen maalissa. Toisen vuoden puolustaja Aidan Hansen-Bukata sai myös hänen kauden toisen syöttönsä pelissä.

St. Lawrence päätti pelin 63-52 laukauksen etulla.

RIT torjui yhteensä 17 laukausta, joista seitsemän vanhempi puolustaja Dan Willett ja kolme nuorempi puolustaja Ryan Nicholson.

MITÄ SEURAAVAKSI

RIT suuntaa Notre Dameen kahteen otteluun tänä torstaina ja perjantaina (21.-22. lokakuuta). Irtisanomisaika on klo 19.30. molemmat yöt.