Miesten RIT-jääkiekko voitti Canisiuksen 3-2 ja voitti toisen peräkkäisen voiton

RIT:n toisen vuoden hyökkääjä Caleb Moretz (Fairbanks, Alaska) teki maalin ja syötti, kun taas nuorempi hyökkääjä Will Calverley (Scarborough, Ontario) teki maalin ja vei Tigersin vierailevan Canisiuksen ohi lauantaina Atlantic Hockey -tapahtumassa Polisseni Centerissä.

r&e-katkot kaduittain

MITEN SE TAPAHTUI

Oikean tolpan eteen pysäköity Calverley ohjasi vanhemman hyökkääjän Nick Brucen (Fall River, Nova Scotia/Johnstown Tomahawks) laukauksen pisteestä Canisiuksen nuoremman maalivahti Matt Laddin ohi avatakseen maalin 1:14 kilpailuun.

Ladd nappasi Moretzin laukauksen oikeasta pisteestä, mutta nuorempi hyökkääjä Andrew Petrucci (Toronto, Ontario) hautasi pallon avoimeen vasempaan tolppaan ja nosti RIT:n 2-0, 3:24 ensimmäisen erän jälkeen. .

Tigers teki power-play maalin kellon 1:24 ja siirtyi 3-0 johtoon ensimmäiseen välierään. RIT pyöräili kiekkoa Canisius-alueen ympäri ja alas oikeaa laitaa, missä vanhempi hyökkääjä Jake Hamacher (Corona, Kalifornia) syötti joukon läpi Laddin edessä Moretzille saadakseen kertaheittimen vasemman tolpan sisällä.

Facebook-videoita ei voi toistaa kromissa

Canisius teki maaliparin toisen erän kuuden ensimmäisen minuutin aikana. Fuksi Jami Virtanen teki voimapelin kellon 16:13 ennen kuin fuksi hyökkääjä Max Kouznetsov päätti pariton rynnäkkösyötön kello 14:22.