PAL-MAC-KAUSI PÄÄTTYY: Red Raidersin mestaruustyttöjen jalkapallojoukkue häviää alueellisesti

Pal-Macin tyttöjen jalkapallokausi päättyi lauantai-iltana. Red Raiders kohtasi Section VI:n Lewiston Porterin alueellisessa turnauskierroksessa, mutta ei pystynyt toipumaan Lancer-hyökkäyksen aiheuttamasta varhaisesta tappiosta.

Lewiston Porter hyppäsi nopeasti ulos ensimmäisellä puoliajalla ja teki kaksi maalia ensimmäisen 10 minuutin aikana. Pal-Macin Molly Seither onnistui saamaan Red Raiderit laudalle kulmapotkussa pian sen jälkeen ja katkaisi Lancerin johdon puoliksi.

Lewiston Porter onnistui tekemään vielä yhden maalin ensimmäisellä puoliajalla, mikä johti puoliajan lukemiin 3-1. Lancers teki toisen maalin tehden 4-1, mutta Maya Ikewood vastasi suoraan Pal-Macille ja kavensi johdon lukemiin 4-2. Se ei kuitenkaan riittäisi Red Raidersille, ja Lewiston Porter pystyi tekemään viimeisen maalin kellon tikittyessä, ja lopputulos oli 5-2 Lancersin hyväksi.

Pal-Mac päättää kauden kokonaisennätyksellä 18-3-0 ja Finger Lakes Eastin ennätyksellä 7-0-0. Se oli fantastinen kausi Red Raidersille, kun se palasi kauden 2020 pettymyksen lopusta saavuttaakseen osion kunnian vuonna 2021. 2022 näyttää olevan yhtä lupaava, sillä johtavat maalintekijät Maya Ikewood ja Emma Robinson johtavat Pal-Macin palaavaa listaa. .