Javier Baez, Mets kääntää tsemppiä hurraaksi voittamalla Marlinsin villiin

Muutama tunti sen jälkeen, kun Javier Báez pyysi Mets-faneilta anteeksi kommenttejaan joukkueen peukalossa juhlimisesta, hän teki voiton ensimmäisestä pohjasta Michael Conforton singlessä kahdella ulostulolla yhdeksännessä ja lähetti New Yorkin 6-5-voittoon. voitto tiistaina Citi Fieldissä.

Báez, jota tervehdittiin kiihkeästi, kun hän esiintyi ensimmäisen kerran hyökkääjänä kahdeksannen erän lopussa, piti yhdeksännen erän hengissä, kun hän räppäsi RBI:n sisäkenttäsinglen, joka teki voiton 5-4 ennen Conforton toimitusta. pallon vastakkaiselle kentälle, jossa se ruiskutti sisäkentän läpi osumaan. Vasen kenttäpelaaja Jorge Alfaro käsitteli sitten palloa väärin, mikä antoi voittokierroksen maalin.

Voitto oli päätökseen peli, joka alun perin alkoi 11. huhtikuuta ennen kuin se keskeytettiin alkuun ensimmäisen.