Jarvis pudotti kauden ennätyksen 33 takaiskussa Yellowjacketsille

William Smith Collegen koripallojoukkueen paluu toisella puoliskolla jäi vain lyhyeksi, kun Herons kaatui 82-73 Rochesterin yliopistolle Louis Alexander Palestran konferenssin ulkopuolisessa ottelussa. Herons putoaa kaudella 0-4, kun taas isäntä Yellowjackets siirtyy lukemiin 3-2.

Senior johti William Smithiä kauden ennätysten 33 pisteellä ja 10 levypallolla kauden toisella tuplatuplallaan. Jarvis laukoi 54 % lattialta ja 86 % vapaaheiton linjalta ja keräsi 33 pistettä. Hän lisäsi tappioon yhden blokin, yhden syötyksen ja yhden syötön. Seniori sai Heronsille kauden ennätyksen 12 pistettä.

MITEN SE TAPAHTUI

• Junior teki ensimmäiset neljä pistettä William Smithille, kun Herons ja Yellowjackets vaihtoivat alkupisteitä.
  • Rochester käytti Callie McCulleyn ja Rylee Drahosin myöhäistä vauhtia ja maalintekoa kasvattaakseen johtoaan 11:een toiselle neljännekselle.
  • Yellowjackets jatkoi vauhtinsa rakentamista pienin juoksuin koko toisen neljänneksen ajan. Jarvis pudotti yhdeksän pistettä toisessa pitääkseen Heronsin käden ulottuvilla kohti puoliaikaa.
  • Seniori varasti pallon, kun puoliaikaa oli jäljellä 10 sekuntia, ja työnsi pallon alas kentälle saadakseen äänimerkin, joka päihitti layupin, kun puoliaikaa oli jäljellä yksi sekunti, mikä nosti William Smithin eron yhdeksään.
  • Herons jatkoi kynsillään takaisin peliin toisella puoliajalla ja leikkasi tappionsa vain seitsemään, kun kolmanteen oli jäljellä neljä minuuttia kakkoskurssilaisen kahden vapaaheiton jälkeen.
  • Neljännen erän alussa William Smith juoksi 7-0 viiden pisteen jälkeen Kellystä aloittaakseen viimeisen neljänneksen.
  • Edestakainen toimintasaha juoksee molemmilta puolilta, ennen kuin Herons lähti 8-0 -juoksuun, mukaan lukien kuusi pistettä Jarvisista tuoden William Smithin neljän pisteen päähän.
  • Kun aika loppui, Herons joutui tekemään virheen toivoessaan saavansa pallon takaisin, mutta Yellowjackets oli tehokas linjalta ja uppoi viisi vapaaheittoa kasvattaakseen johtoaan ja päättäen kilpailun 82-73.

VALMISTAJIEN KULMA

'Pelasimme tänään pelottomasti', päävalmentaja sanoi. 'Joka kerta kun he juoksivat, me juoksimme takaisin. Meidän on parannettava puolustusta, mutta rakastan sitä, kuinka sitoutunut tämä joukkue on parantamaan joka kerta, kun he astuvat lattialle.