James Allen voitti 98. NYS Men’s Am -kilpailun dramaattisella tavalla

James Allen Scarsdale Golf Clubista voitti 98. New Yorkin osavaltion miesten amatöörien mestaruuden Schuyler Meadows Clubilla torstaina kolmannella ja neljännellä kierroksella.

Allen sijoittui kahdeksan alle 280, ampuen kuusi alle 66 hänen viimeisellä kierroksella lunastaa hänen ensimmäinen New York State tittelin.

.jpg

Tämä on hämmästyttävä. Olen halunnut voittaa tämän turnauksen niin kauan, Allen sanoi. Ajattelin, että olisi niin siistiä voittaa osavaltion mestaruus. Mikä tahansa osavaltion otsikko on hämmästyttävä. Se oli niin upea viikko. Minulla oli niin hauskaa täällä ja varsinkin tällä viimeisellä kierroksella, se on jotain, jota en unohda lähiaikoina.

Kolmannen kierroksen jälkeen torstaiaamuna Allen oli yhden vedon jäljessä vuoden 2019 mestarista, NYSGA eClub – Western NY:n Ben Reichertistä, joka sijoittui viiden alle. Kaksikko pysyi yhden vedon päässä toisistaan ​​koko neljännen kierroksen.

Suuri ukkosmyrsky osui neljä reikää kierrokselle, mikä pehmensi rataa dramaattisesti ja mahdollisti pelaajaystävällisemmät viheriöt.

Pelasin hyvin kahdella toisella kierroksella, mutta näin, että olin jotenkin edelleen siellä, ja sitten sääviive muutti kaiken, Allen sanoi. Se vain käänsi turnauksen selviytymisestä ja parien tekemisestä siihen, että sinun täytyy tehdä paljon birdietä.

Kahden ja puolen tunnin pelikatkon jälkeen Reichert ja Allen jatkoivat otteluiden tulostamista yhdeksän muun joukon läpi. Kun he tekivät käännöksen, Reichert säilytti yhden lyönnin johtonsa.

Allen lintui kymmenen ennen kuin räjähti neljästä peräkkäisestä birdiestä 12-15 rei'illä ja otti lopulta yksin ensimmäisen paikan. Reichert piti sen kuitenkin lähellä, kun hän kootti kolme peräkkäistä omaa birdietä reikiin 12-15.

(sadeviiveen) jälkeen ei ollut tuulta ja se pehmeni täysin, joten jokainen viheriö saattoi ampua täysin ja jokainen neula ilman huolta, joten linnut muuttuivat vaikeasta päästä erittäin helposti saavutettaviksi, Allen sanoi.

Viidentoista reiän jälkeen Allen johti yhdellä vedolla. Hän päihitti kuudestoista, kun taas Reichert tasoitti pisteet kahdeksan alle. He vaihtoivat parit seitsemästätoista, mikä loi dramaattisen viimeisen reiän mestaruuteen.