Jake Nollin homeri nostaa Rochester Red Wingsin Syracuse Metsin yli

Jake Noll voitti kolmen juoksun kotijuoksun 7. vuoroparissa ja Rochester voitti Syracusen 6-3 perjantai-iltana NBT Bank Stadiumilla.

Nollin kotiottelu tuli 10. kentällä ja muutti 3-1-tappion 4-3-johtoon. Mike Ford seurasi kotijuoksulla 5-3, kun Red Wings (43-54) meni peräkkäin viidennen kerran tällä kaudella.

Donovan Casey laittoi Wingsin pöydälle RBI-singletillä ensimmäisessä erässä.

Entinen Nationalsin ensimmäisen kierroksen valinta Seth Romero teki Triple-A-debyyttinsä Rochesterissa ja salli yhden juoksun neljällä osumalla, yhden lyönnillä ja yhden kävellen viidellä lyönnillä 4,0 vuoroparissa. Yksinäinen juoksu teki maalin 3. erässä, kun Khalil Lee varasti kotinsa tuplavarastuksella Wilfredo Tovarin varastettua toisen tukikohdan. Leen juoksu tasoitti pelin lukemiin 1-1.

Mets siirtyi 3-1 johtoon viidennessä erässä kahden yksinpelin ja virheen jälkeen. Tämä pistemäärä säilyi Nollin kotiotteluun asti 7.:ssä.

Andrew Lee heitti pisteettömän 7. pelivuoron, Alberto Baldonado teki täydellisen 8. pelivuoron kahdella ylilyönnillä, ja Aaron Barrett sai kolme viimeistä ulostuloa pisteettömällä 9. pelivuorolla varmistaakseen kauden toisen torjunnan.

Rochester ja Syracuse pelaavat Golden Forkista lauantaina klo 18.35. ja sunnuntaina klo 13.05. (tarvittaessa). The Wings pelaa lautasina ja Mets suolaperunoina lautasten kaksintaistelussa. Rochester voitti ensimmäisen pelin paras kolmesta -sarjassa 2-1 5. elokuuta Frontier Fieldissä.