Heronsin maahockey ohitti Keukan 7-0

GENEVA, N.Y. – William Smith Collegen jääkiekkojoukkue voitti Keuka Collegen 7-0 keskiviikkoiltana McCooey Fieldillä. Johtava tietä Herons oli jatko-opiskelija Emily Leonard neljä maalia yön aikana, mikä nosti hänen maalimääränsä kahdeksaan kaudella. Juniori maalivahti Kristen McCormick johti Heron-puolustusta pelaten kaikki 60 minuuttia ja tallentaen yhden torjunnan.

Otteluhetket:

• Vain 6:29 pelin jälkeen Herons avasi maalin Leonardin viimeistelyssä toisen kurssilaisen syötössä. Rebecca Mantione .
  • Hieman alle 10 minuuttia myöhemmin Leonard iski uudelleen, tällä kertaa rangaistuspotkusta.
  • Klo 24:41, vanhempi Molly Dutton kirjasi illan ensimmäisen maalinsa juniorisyöttöön Skyler Hauser .
  • Vuonna 27 th Peliminuutin aikana Herons teki maalin kahdesti 21 sekunnin sisällä Mantionen ja Duttonin maalin tehdessä toisen yön.
  • Leonard sai nimensä tuloskirjaan uudelleen 35-vuotiaana th minuuttia, kun hän voitti Wolves-maalivahdin kolmannen kerran. Mantione sai syöttöpisteen, joka oli hänelle yön toinen ja kauden viides.
  • Alle neljä minuuttia myöhemmin Leonard päätti pisteytyksen juniorin syötöstä Sofia Pattillo . Leonardin pelin neljäs maali yhdistää hänet koulun ennätykseen useimpien otteluiden maaleissa.

'Näitä neljää maalia ei olisi tehty ilman jokaisen joukkuetoverini ponnisteluja', Leonard sanoi. 'Minulla on suuri kunnia olla William Smithin ennätyskirjassa menneiden ja nykyisten Heron-legendojen kanssa, mutta tämä kausi on vasta alussa ja odotan innolla seuraavaa peliämme lauantaina Cortlandia vastaan.'

VALMISTAJIEN KULMA:

'Tänä iltana olimme erittäin keskittyneet hallintapeliimme ja hyökkäyskulmiin', päävalmentaja Sophie Riskie '07 sanoi. ” Löysimme hienoja anna ja mene -syöttöjä ja monia maalintekomahdollisuuksia. Oli jännittävä ilta, kun Emily teki Heronin pisteennätyksen. Näimme suuren panoksen kaikilta pelaajilta ja jännittävän puolustavan pelastuksen Emma Carter viimeisillä minuuteilla.