Geneven Ryan Fishback voitti NYS:n tenniksen mestaruuden

Geneven juniori Ryan Fishback voitti Syossetin Kabir Rajpalin kolmessa erässä (6-0, 3-6, 6-2) lauantaina NYSPHSAA Boysin tennismestaruuden finaalissa USTA Billie Jean National Tennis Centerissä Flushingissa, Queensissa.

kuinka loukkaan bitcoineja

Fishbackin toisen erän tappio Rajpalille oli hänen ensimmäinen menetetty erä turnauksessa sen jälkeen, kun hän oli voittanut kaikki kahdeksasta edellisestä erästään 6-3 tai paremmin.

Fishback voitti ensimmäisessä kierroksella Chathamin Keon Armstrongin 6-1, 6-2 ja voitti sitten 6-2, 6-1 White Plainsin Callum Markowitzin toisella kierroksella. Sitten hän voitti puolivälierissä Greg Hastingsin North Tonawandasta 6-2, 6-2, minkä jälkeen hän voitti puolivälierissä Keion Ryo Sakain 6-3, 6-2.

Voiton myötä Fishback löysi lunastuksen viime kauden osavaltion viimeisestä tappiosta ja hänestä tulee ensimmäinen V-osan poikien tennisosavaltion mestari sitten vuoden 2015.