Jäähyväiset OIKEALLE: Lyonsin supertähti tekee viimeisessä pelissä 44, kun C.G. Finney syrjäyttää lionit kauden jälkeen

Saavutettuaan koulunsa 19. osion mestaruuden perjantai-iltana Blue Cross Arenalla, Lyonin vanhempi Justice Smith ja hänen joukkuetoverinsa kiinnittivät huomionsa osavaltion mestaruuteen. Heidän ensimmäinen esteensä olisi välienselvittely kovan C.G:n kanssa. Finney-joukkue, V-luokan C1-mestari Newark High Schoolissa maanantai-iltana.

Täpötäynnäisen kuntosalin edessä Lyonin vanhempi vaihtoi lyöntejä C.G:n kanssa. Finneyn vanhempi erottuva Keegan Ocorr ja 8. luokan ilmiö Markus Robinson. Lopulta se oli C.G. Finney Falcons ja päävalmentaja Joe Marchand, jotka ottivat 92-88 voiton ja siirtyvät kohtaamaan Cal-Mumin C-luokan pelin pelin keskiviikkoiltana Blue Cross Arenalla.

mistä ostaa tinnitus 911

Lyons hyppäsi varhain 12-5 johtoon vanhempien David Weaverin kahden ensimmäisen neljänneksen kolmen osoittimen jälkeen, mutta Finney hyökkäsi takaisin ottamaan 21-19 johtoon ensimmäisen jakson jälkeen.

He lisäsivät johtoaan 43-39 puoliajan tauolla 17 ensimmäisen puoliajan pisteen takana sekä Markus Robinsonilta että Finneyn vanhemmalta Caleb Angerilta, joka hautasi 5 kolmososoitinta.

Finney kasvattaisi johtoaan peräti 11 pisteeseen toisella puoliajalla. Lyons kavensi eron yhteen pisteeseen, mutta Finney vastasi Ocorrin ja Robinsonin ämpäriin ja nosti marginaalin takaisin kahdeksaan. Ocorr meni 6-8 vapaaheiton linjalta viimeisellä neljänneksellä sinetöidäkseen voiton ja lähellä maalia. yhden kaikkien aikojen huipuista, joka on koskaan käyttänyt Lyonin univormua.

Justice Smith tekisi 44 pistettä ja päätti uransa vain 11 pistettä alle 2 000 pisteen. David Weaver teki 18 pistettä neljällä kolmipisteellä viimeisessä ottelussaan Lions-joukkueessa. Sophomore Horace Betts IV sijoittui 9, juniori Benji Kemp 8 ja vanhempi Aaron Romero 4 pistettä. Sophomore Justin Smith pidettiin kauden alimmillaan 2 pisteellä.

Falconsille Keegan Ocorr teki 36 pistettä, 27 toisella puoliajalla, kun taas 8. luokkalainen Markus Robinson teki 29 pistettä. Caleb Anger teki 24 pistettä kuudella kolmiosoittimella, ennen kuin hän epäonnistui pelin loppupuolella. Ainoat muut maalintekijät olivat Josh Taylor, joka teki 2 pistettä, ja Xavier Smith, joka iski yhden vapaaheiton.

Päävalmentaja Dean Schott II ja hänen lioninsa päättävät kauden V-luokan C2-mestareina kokonaisennätyksellä 21-3.