Dungey juoksee, ohittaa Orangen ja voitti Central Michiganin 41-17 (täysi kattavuus)

Eric Dungey syötti kaksi maalia ja juoksi kolmannelle johtaen Syracusea (2-1) Central Michiganille (2-1), 41-17 Carrier Domessa lauantaina.

Dungey oli 19/35 279 jaardia ja kosketussyöttöjä Dontae Stricklandille (18 jaardia) ja Ravian Piercelle (6 jaardia). Hän juoksi myös 11 kertaa 105 jaardia, mukaan lukien yhden jaardin maalintekojuoksu.

Syracusalla oli kolmas vuosineljännes. Pukuhuoneesta 24-17 johdolla Orange räjähti 333 jaardiin ja 17 pisteeseen. Samaan aikaan Syracuse-puolustusyksikkö rajoitti Keski-Michiganin 60 jaardiin eikä pisteisiin 15 minuutin pelin aikana.

Dungey päätti 90 jaardin ajon yhden jaardin juoksulla aloittaakseen jakson ja yhtyi tiukan pään Ravian Piercen kanssa kuuden jaardin kosketussyötöllä työntäen Orangen edun lukemiin 38-17.

Cole Murphy teki pelin toisen kenttämaalinsa 25 jaardilla ja nosti Syracusen 41-17-johtoon neljännelle erälle. Lue lisää