Crunch pyyhkii kolmen maalin alijäämän, kukista Thunderbirds 5-4 rangaistuspotkukilpailussa

Syracuse Crunch pyyhkäisi kolmen maalin alijäämän pakottaakseen jatkoajan ennen kuin voitti Springfield Thunderbirdsin 5-4 rangaistuspotkukilpailussa keskiviikkoaamuna MassMutual Centerissä. Voiton myötä Crunch on voittanut kolme peräkkäistä peliä ja paransi kauden ennätystä lukemiin 5-6-1-2.

Syracuse joutui 4-1 perässä kolmanteen erään ja teki kolme peräkkäistä maalia kuuden minuutin aikana, joista yksi oli hieman yli kaksi minuuttia jäljellä asetusta.

Gemel Smith, Darren Raddysh, Simon Ryfors ja Declan Carlile löysivät kaikki Crunchin verkkoon. Smith ja Gage Goncalves tekivät maaleja rangaistuspotkukilpailussa.

Max Lagace syrjäytti Crunchin verkkoon 3/6 laukausta, ennen kuin Hugo Alnefelt helpotti toisen erän aloittamista. Alnefelt keskeytti 11/12 laukausta ja 2/3 yritystä rangaistuspotkukilpailussa.

Syracuse ei kyennyt hyödyntämään voimapeliä, kun he menivät 0-4:lle, kun taas Springfield päätyi 4-5-tulokseen.

Crunch palaa peliin lauantai-iltana, kun se kohtaa Belleville Senatorsin kanssa CAA Arenalla.