Crunch putoaa karhuille rangaistuspotkukilpailussa, 5-4

Syracuse Crunch teki maalin kahdesti kolmannella jaksolla pakottaakseen jatkoajan, mutta lopulta putosi Hershey Bearsille lukemin 5-4, rangaistuspotkukilpailussa tänään Upstate Medical University Arenalla.

Remi Elie, Andrej Sustr ja Charles Hudon tekivät kaikki usean pisteen ponnistelut, kun joukkue etenee kaudella 5-5-1-1 ja 1-0-0-1 neljän pelin kauden sarjassa Bearsia vastaan.

Maalivahti Amir Miftakhov pysäytti Crunchin 31/35 laukauksen. Pheonix Copley syrjäytti 34/38 ja 2/3 laukausyritykset karhujen välistä. Syracuse oli 1-5 tehopelissä ja 2-3-rangaistustapoissa.

Bears avasi maalin vain 43 sekuntia ottelusta. Joe Snively pakotti kierroksen koloon ja asetti Beck Malenstynin tekemään maalin, kun hän luisteli sisään oikealta. Crunch tasoitti nopeasti pisteet 32 ​​sekuntia myöhemmin, kun Gabriel Dumont ruokki Sean Dayn vasemman pisteen laukauksesta.

Hershey palasi johtoaan 11:25 ollessaan voimapelissä. Bobby Nardellan laukaus vasemman ympyrän alareunasta pysäytettiin, mutta Snively löysi pallon ja pyyhkäisi sen sisään. Syracuse vastasi sitten 15 minuutin kohdalla ja tasoitti pelin toisen kerran. Copley pysäytti Hudonin lyhyen irtautumisen, mutta kiekko pysyi rypyssä, jotta Elie iski maaliviivan yli.

Bears teki kaksi maalia vain kahdeksan sekunnin erolla ja nousi 4-2-johtoon toisessa erässä. Klo 8.23 ​​Snively potkaisi illan toisensa ohjaamalla Garrett Pilonin pistelyönnin tämän leikkaaessaan alueen. Sekuntia myöhemmin Drake Rymsha keskitti kiekon oikealta puolelta, jotta Ryan Dmowski merkitsi sisään, kun hän katkaisi paikkaa.

Syracuse teki kahdesti maalin kolmannessa erässä noustaen takaisin kahden maalin alijäämästä ja pakottaakseen jatkoajan. Vain 23 sekuntia kolmannen erän jälkeen Elie oli häkin edessä lapioidakseen yön toisessa erässä sen jälkeen, kun Dumont kaatoi Sustrin oikean ympyrän laukauksen. Klo 12.29 Sustr teki oman maalinsa ja tasoitti pelin ollessaan miesetulla. Pomppu palasi takaisin paikkaa kohti sinisen lainerin lähettämistä kotiin iskulaukauksella.

Maalittoman jatkoajan jälkeen ottelu eteni rangaistuslaukauksiin. Gage Goncalves ja Mike Sgarbossa tekivät molemmat maalin ensimmäisellä kierroksella. Hudon estettiin hänen toisella kierroksella, mutta Snively teki maalin Bearsille. Hershey varmisti voiton, kun Copley pysäytti Otto Sompin kolmannella kierroksella.