Comets kaatoi crunchin 6-3

Syracuse Crunch teki 43 laukausta maaliin, mutta lopulta Utica Comets kaatui 6-3 tänään Upstate Medical University Arenalla.

voitko lentää espanjaan

Tappio katkaisee kolmen ottelun voittosarjan ja siirtää Crunchin tasolle 4-3-1-0 kaudella ja 0-2-0-0 14 ottelun kauden sarjassa Cometsia vastaan.

Maalivahti Hugo Alnefelt syrjäytti Crunchin verkkoon 21/27 laukausta, kun taas Nico Daws ansaitsi voiton 40 torjunnalla Cometsille. Syracuse-erikoisjoukkueet menivät 2-7 tehopelissä ja 1-3-rangaistustapoissa.

Comets avasi maalin tehopelimaalilla 6:03 peliin. Nate Schnarr syötti kiekon Chase De Leolle maaliviivalla. Hänen poikkivyöhykesyöttönsä antoi sitten Tyce Thompsonin takaoven laukaukseen vasemmalta. Crunch tasoitti pisteet kaksi minuuttia myöhemmin, kun Gage Goncalves voitti Dawsin oikealta ympyrältä osittaisessa 2-1-pelissä Gabe Dumontin kanssa.

Utica palasi johtoon kolmella peräkkäisellä maalilla, jotka alkoivat puolivälissä. Klo 9.57 Graeme Clarke lähetti syötteen häkin eteen Jesper Boqvistille hakemaan sisään oikean ympyrän alaosasta. Alle minuuttia myöhemmin Thompson laskee illan kakkosensa toisen mahdollisuuden mahdollisuudesta. Thompson viimeisteli hattutemppunsa klo 11.48, kun hän repi kertaheittimen vasemman ympyrän yläosasta ja nosti Cometsin 4-1.

Klo 12.46 Syracuse lisäsi tehopelin maalin, kun Charles Hudon hautasi kertaheittimen oikealta ympyrältä, mutta Utica vastasi 23 sekuntia myöhemmin Aarne Talvitien lyhennyksellä.

Crunch teki toisen maalin miesetulla 3:57 kolmanteen erään. Dumont leikkasi paikan poikki ohjatakseen Alex Greenin pistelaukauksen Dawsin ohi ja vetääkseen Syracusea takaisin kahden päähän.